Kiss Music News

Love story la Eurovision? Doi concurenți, din două țări rivale, s-au îndrăgostit!

Concurentul Norvegiei, îndrăgostit până peste cap de rivala sa, de la Eurovision!

Dacă ai văzut filmul „Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga”, lansat anul trecut pe Netflix, s-ar putea ca știrile de anul acesta, de la Eurovision, să nu te mai surprindă deloc.

Pe lângă scandalul cu droguri, în care au fost implicați reprezentanții Italiei, și eșecul Marii Britanii, se pare că la Eurovision s-au întâmplat și lucruri frumoase anul acesta. Doi concurenți, din două țări rivale, s-au îndrăgostit. Sună a Romeo și Julieta, nu-i așa?

Concurentul Norvegiei, Tix, pe numele său real Andreas Haukeland, s-a îndrăgostit de Efendi, reprezentanta Azerbaijanului. Cei doi au început cu o simplă prietenie, însă, în zilele petrecute la Rotterdam, relația lor s-a dezvoltat și s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste.

De-a lungul competiției, cei doi și-au trimis mai multe mesaje romantice, iar în timpul repetițiilor, Tix a interpretat câteva piese pentru Efendi, pe care a invitat-o la un date. De asemenea, artistul i-a trimis un buchet de trandafiri cântăreței, dar și o cutie cu bomboane de ciocolată.

În seara marii finale, Efendi a publicat o fotografie pe Instagram, în care apare alături de Tix: „Efentix! Nu contează cine câștigă, noi deja suntem câștigători!”, a scris artista. Mesajul ei a stârnit imediat atenția tuturor, iar fanii celor doi cred că aceștia formează un cuplu.

Totuși, artiștii nu au confirmat dacă au o relație și au preferat să rămână discreți în legătură cu acest aspect. Iar acum ne întrebăm un singur lucru: cei doi chiar sunt îndrăgostiți sau totul a fost o strategie de marketing?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.