Cool Stuff

Tom Elis, cel mai mândru tătic. Cum arată Nora, fiica cea mare a protagonistului din „Lucifer”

Fiica cea mare a lui Tom Ellis a împlinit 16 ani, iar actorul a distribuit o fotografie rară cu ei împreună.

Tom Ellis ne-a cucerit pe toți  cu interpretarea sa din serialul „Lucifer”, dar se mândrește și cu o familie frumoasă. Actorul, în vârstă de 42 de ani, este tatăl a trei fete, iar cea mare tocmai a împlinit 16 ani.

Chiar dacă acum este un familist convins, el a avut o viață amoroasă destul de tumultoasă. Nora, fiica cea mare, a venit pe lume în urma relației cu Estelle Morgan. Celelalte două fiice au rezultat din mariajul cu actrița Tamzin Outhwaite, care s-a terminat din cauza infidelității actorului. Acum, acesta este căsătorit cu scenarista, Meaghan Oppenheimer, care i-a devenit soție în 2019.

Așa că nu este de mirare că preferă să își țină viața personală departe de ochii publicului. Cu toate acestea, actorul tocmai a distribuit o fotografie rară în care apare alături de Nora, cu ocazia aniversării ei. „La mulți ani, frumoasa mea fiică, Nora. Te iubesc, scumpo”, a scris Tom în dreptul imaginii în care o pupă părintește.

Cum era de așteptat, admiratorii lui au fost curioși să vadă mai multe fotografii cu aceasta, așa că adolescenta a adunat rapid peste 42.000 de urmăritori pe Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.