Cool Stuff

Oh, no! 10 seriale de la care ne luăm adio în 2021

În 2021, unele dintre cele mai îndrăgite seriale ajung la final sau au fost anulate.

Trebuie să recunoaștem că în ultimul an serialele ne-au fost cele mai bune prietene. Ne-am atașat de personaje, am trăit alături de ele și cu cât au mai multe sezoane, cu atât e mai bine.

Însă a venit acel moment în care va trebui să ne luăm adio. În 2021, unele dintre cele mai îndrăgite seriale ajung la final sau au fost anulate pentru că nu au fost pe placul criticilor. Iată care sunt acestea!

American Gods

Deși se numără printre serialele de succes ale ultimilor ani, „American Gods” a fost anulat după trei sezoane. Seria prezintă războiul dintre zeii mitologici, ajunși pe pământ american, și zeii născuți din dragostea societății pentru bani, tehnologie, celebritate și droguri. Acest serial este o adaptare a cărții scrise Neil Gaiman și este produs de Bryan Fuller, cel care a creat seria de succes „Hannibal”.

The Duchess

După doar sezon, serialul Netflix „The Duchess” a fost anulat. Comedia a avut-o ca protagonistă pe Katherine Ryan, în rolul unei mame singure care locuiește în Londra. Ea încearcă să găsească un echilibru între creșterea fiicei sale adolescente, actualul iubit, fostul iubit și se și gândește să facă un copil cu inamicul ei numărul unu: tatăl fiicei sale.

Mom

Unul dintre cele mai longevive seriale de comedie din ultimii ani, ajunge la final odată cu cel de-al optulea sezon. Decizia i-a luat prin surprindere pe fani, deși ar fi trebuit să îi pună pe gânduri faptul că anul trecut Anna Faris, una dintre protagoniste, a părăsit distribuția show-ului.

This Is Us

Din păcate pentru fanii serialului „This Is Us”, al șaselea sezon va fi și ultimul. În prezent se poate urmări pe Amazon Prime cel de-al cincilea sezon, iar sezonul 6 este așteptat să ajungă pe micile ecrane la finalul anului.

Serialul surprinde povestea emoționantă a unui cuplu, Rebecca și Jack Pearson. Rebecca este însărcinată cu tripleți, însă, din păcate, doar doi copii reușesc să supraviețuiască. Rebecca și Jack decid să adopte un copil, considerând că ei sunt meniți să aibă trei copii. Întreg serialul se concentrează pe etapele și experiențele prin care trece fiecare personaj și prezintă viața de familie cu bune și cu rele.

The Twilight Zone

Cu siguranță îți aduci aminte de clasicul serial care îmbina cu poveștile SF cu cele de groază, mister și comedie. Noile episoade, narate de Jordan Peele, s-au bucurat de un succes imens, dar după doar două sezoane, serialul ajunge la final. Potrivit surselor, CBS All Access, platforma care difuza serialul, nu și-ar fi dorit anularea serialului, însă aceasta a fost alegerea celor doi producători, Jordan Peele și Simon Kinberg.

NCIS: New Orleans

Pentru cei care au urmărit cu sufletul la gură seria NCIS, avem vești proaste. Anul acesta, franciza rămâne fără serialul „NCIS: New Orleans”, cu Scott Bakula în rol principal. Acesta a fost anulat de CBS după șapte sezoane, iar ultimul episod a fost difuzat pe 16 mai. Totuși, pentru a mai alina suferința se pare că în curând va apărea un nou spinoff, „NCIS: Hawaii”.

Brooklyn Nine-Nine

În ultimii ani, „Brooklyn Nine-Nine” a devenit noul „Friends”. Serialul cu Andy Samberg și Andre Braugher în rolurile principale a strâns o bază de fani foarte mare, dar din păcate ajunge la final. Aceasta este a doua oară când serialul este anulat, după ce, inițial, primele cinci sezoane au fost difuzate de Fox.

Acum, fanii așteaptă cel de-al optulea sezon, care va avea numai 10 episoade. Momentan nu se știe exact data la care va începe difuzarea ultimului sezon, dar cel mai probabil va fi spre finalul lui 2021.

Peaky Blinders

Serialul fenomen, „Peaky Blinders”, ajunge la final odată cu el de-al șaselea sezon. Totuși, avem vești bune! Creatorul serialului a confirmat că povestea familiei Shelby va continua sub forma unui film.

Vorbind despre noul sezon care urmează să fie lansat, Caryn Mandabach, producătorul executiv al serialului „Peaky Blinders” a sugerat, de asemenea, că urmează multe surprize. „Sezonul șase marchează sfârșitul unei povești epice care a fascinat publicul încă de când a început, prima dată în 2013, dar povestea „Peaky Blinders” va trăi în continuare, cu siguranță”, a declarat ea.

Insecure

Serialul „Insecure”, difuzat de HBO, ajunge și el la final, odată cu lansarea celui de-al cincilea sezon. Seria de comedie o are ca protagonistă pe Issa Rae în rolul Issa Dee, o tânără de culoare care încearcă să se descurce în lumea complicată a Los Angeles-ului modern.

Mixed-ish

Deși părea unul dintre cele mai de succes seriale noi, „Mixed-ish” a fost anulat după numai două sezoane. Show-ul de comedie spune povestea unei familii mixte care se mută într-o comunitate hippie, în anii 80, și care încearcă să își ajusteze modul de viață pentru a a se integra.

Rebel

Doar un sezon a rezistat și serialul „Rebel”, în care protagonista celebra Katey Sagal, cunoscută pentru rolul lui „Peggy Bundy”. Și acesta se numără printre serialele cu un rating bun, dar care nu a fost pe placul critcilor. Acesta spune povestea unei avocate, fără studii, care face tot ce îi stă în putere pentru a câștiga cazurile pentru care luptă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.