Kiss Music News

Primele fotografii de la nunta Arianei Grande. Ce rochie frumoasă de mireasă a avut!

Iată primele fotografii de la nunta Arianei Grande cu Dalton Gomez!

La jumătatea lunii mai, Ariana Grande s-a căsătorit cu iubitul ei, Dalton Gomez, în cadrul unei ceremonii restrânse, în Montecito. Cântăreața și-a dorit să păstreze secret întregul eveniment, iar abia acum, la aproape două săptămâni de la nuntă, aceasta a publicat primele fotografii, exclusiv în revista Vogue.

Cântăreața a purtat în ziua nunții o superbă rochie de mireasă, tip sirenă, creată de celebra Vera Wang. Ariana a accesorizat rochia cu o pereche de cercei cu perle și diamante, creați de Lorraine Schwartz, care s-au asortat perfect cu inelul său de logodnă.

Nunta celor doi a fost extrem de restrânsă, cu mai puțin de 20 de invitați, aceștia dorind să îi aibă aproape doar pe membrii familiei și pe câțiva prieteni buni.

La fel ca în versurile piesei „thank u, next” – „ One day I’ll walk down the aisle, Holding hands with my mama”, Ariana a fost condusă la altar de mama ei, Joan Grande, dar și de tatăl ei, Ed Butera.

În ziua nunții, Dalton a purtat un costum Tom Ford, care i s-a potrivit de minune.

Artista a fost pentru prima dată surprinsă alături de Dalton la începutul anului 2020. Ulterior, Ariana și-a făcut relația publică, după ce Dalton a apărut alături de ea, în videoclipul piesei „Stuck With U”, lansată în timpul pandemiei.

Relația lor a evoluat rapid și totul a culminat cu anunțarea logodnei, la finalul anului trecut. Cântăreața s-a lăudat cu inelul pe contul său de Instagram, unde a postat mai multe instantanee alături de partenerul ei.

Foto: Vogue

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.