Kiss Music News

După Eurovision, trupa Måneskin e pe val, chiar și în România!

După succesul de la Eurovision, trupa Måneskin se bucură de o imensă popularitate

După succesul de la Eurovision, trupa Måneskin se bucură de o imensă popularitate, atât pe rețelele de socializare, cât și pe cele de streaming. Chiar dacă Eurovisionul s-a încheiat, numele trupei Måneskin este în continuare pe buzele tuturor, iar piesa „Zitti E Buoni” se află acum în Top Viral 50 pe Spotify. De asemenea, alte două piese de-ale trupei se află în același clasament.

Expunerea de la Eurovision i-a propulsat pe italieni în toate topurile muzicale, iar acum, toată Europa dansează pe ritmuri rock 'n roll.

Record pe Spotify

Pe 23 mai, imediat după marea finală de la Rotterdam, trupa Måneskin a marcat un record pe Spotify, piesa lor „Zitti e buoni”, ocupând locul 9 în Top 200 – Global Chart.  

"Zitti e buoni" e pe poziția a 9-a în  Spotify Global Chart. Este piesa italiană cu cele mai multe stream-uri într-o singură zi, așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată. Așa cum v-am spus, rock'n'roll-ul nu moare niciodată", a transmis trupa pe Instagram.

În prezent „Zitti e buoni” are peste 42 de milioane de streamuri pe Spotify, iar în Top 50 – Global Romania, cântecul italienilor ocupă prima poziție.

De asemenea, în clasamentul Spotify regăsim o altă piesă super tare, a trupei Måneskin, „I Wanna Be Your Slave”, care ocupă locul #42. Iar dacă nu i-ai dat PLAY, te invităm să o faci chiar acum!

Se pare că fanii formației au fost extrem de curioși și au luat la rând toată discografia formației, ascultând o mare parte din piesele de pe albumul „Teatro d'ira: Vol. 1".

Cine este trupa Måneskin?

Trupa Måneskin este formată din vocalistul Damiano David, basista Victoria De Angelis, chitaristul Thomas Raggi și toboșarul Ethan Torchio. Cei patru tineri s-au cunoscut în perioada liceului, însă au început să facă muzică împreună în 2016, grupul căpătând experiență inițial pe străzile din Roma, unde obișnuiau să cânte pentru localnici și turiști.

Aceștia au devenit populari în Italia, după participarea la X Factor în 2017. Iar anul acesta, Måneskin a câștigat celebrul Festival de la Sanremo, cu piesa „Zitti e buno”, acela fiind doar începutul pentru un 2021 plin de succes.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.