Kiss Music News

Piese rock, alternative și latino se fabrică zi de zi în tabăra Global By The Sea

Ana Petcu de la Kiss FM și Cristi Neacșu de la ASHA Radio sunt corespondenții noștri speciali, într-o super tabără de creație muzicală – „Global By The Sea”.

La Kiss FM asculți prima dată hiturile. Iar noi, le auzim uneori chiar când sunt în process de „fabricare”. Deja te-am făcut curios, nu-i așa? Săptămâna aceasta, Ana Petcu de la Kiss FM și Cristi Neacșu de la ASHA Radio sunt corespondenții noștri speciali, într-o super tabără de creație muzicală – „Global By The Sea”, organizată în Olimp.

Deja am aflat câteva lucruri super tari de la fața locului! Se pare că printre cei 30 de producători și compozitori, se află și câțiva din Danemarca, Norvegia și Marea Britanie, care sigur își vor pune amprenta pe piesele artiștilor români.

Iar dacă până acum ai fost obișnuit cu pop, house și trap, de data aceasta, producătorii din tabăra Global By The Sea jonglează cu alte genuri muzicale.

Am auzit piese soft pop, rock, alternative și latino”, ne-a transmis Ana Petcu.

Uuu, ne-ar plăcea să o vedem pe INNA cântând o piesă rock, sau pe Roxen interpretând o melodie latino.

Și asta nu e tot! Se pare că în tabără se fabrică deja o mulțime de hituri în română, engleză, spaniolă și franceză. Iar feeling-ul ne spune că piesele în franceză vor ajunge la Irina Rimes.

„Global by the sea”, cel mai mare camp de creație muzicală din Europa de Est, organizat de Global Records și Global Publishing în colaborare cu Kiss FM și NOVUM By The Sea își propune ca pe lângă conexiunile interumane și schimbul de experiențe muzicale dintre producători și artiști, să genereze următoarele big hits pentru industria muzicală internațională.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.