Kiss Music News

Kanye West a uitat-o deja pe Kim Kardashian. Rapperul ar avea o nouă iubită celebră!

Kanye West a pus ochii pe una dintre cele mai frumaose femei de la Hollywood.

Cu siguranță despărțirea dintre Kanye West și Kim Kardashian a șocat pe toată lumea. După o căsnicie de șase ani, ei a anunțat divorțul în februarie. Cum era de așteptat, de atunci, au apărut o mulțime de comentarii și supoziții.

Acum, potrivit celor mai noi informații, se pare că rapperul își dorește custodia comună a celor patru copii ai lor: North, Chicago, Saint și Psalm. Totuși, în ciuda faptului că au fost de acord asupra custodiei comune, copiii vor sta la Kim în cea mai mare parte a timpului. În plus, este posibil ca aceasta să stabilească și un program, care ulterior va trebui aprobat și de către instanță, după cum relateaza TMZ.

Însă, potrivit unor zvonuri, custodia este ultima lui problemă, pentru că acesta ar avea o nouă iubită, transmite Daily Mail. Potrivit publicației, rapperul de 43 de ani nu așteaptă soluționările legale singur, ci alături de frumoasa Irina Shayk.

„Kanye West se întâlnește acum în secret cu Irina Shayk”, a scris cineva pe contul de Instagram DeuxMoi, adăugând că nu ar folosi tocmai cuvântul dating pentru a caracteriza relația celor doi, dar că sigur există un interes reciproc acolo.

Cum s-au cunoscut Kanye West și Irina Shayk?

Kanye West și Irina Shayk s-au cunoscut, cel mai probabil, în 2010, când acesta a lansat videoclipul piesei „Power”. Doi ani mai târziu, aceasta a defilat pentru West, care abia își descoperise veleitățile de designer, la Paris Fashion Week.

Irina Shayk este un supermodel de succes, în vârstă de 35 de ani. Ea a avut o relație de lungă durată cu actorul Bradley Cooper, de care s-a despărțit în 2019. Totuși, din relația lor a rezultat și micuța Lea De Seine, acum în vârstă de 4 ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.