Cool Stuff

Mark Wahlberg, tu ești? Actorul s-a îngrășat 15 kilograme și este de nerecunoscut

Mark Wahlberg a fost supus unui „regim de îngrășare” pentur un nou film.

Mark Wahlberg nu mai arată așa cum îl știam. Dar, nu îți face griji! Actorul nu a renunțat la stilul de viața sănătos, ci a fost nevoit să treacă printr-o transformare uluitoare pentru un nou rol.

După ce a şocat Internetul povestind cum s-a îngrăşat 15 kilograme pentru un rol, au apărut şi primele imagini de pe platourile de filmare. Cu multe kilograme în plus şi cu părul tuns foarte scurt, acesta este aproape de nerecunoscut.

În luna martie a acestui an, Mark povestea că trebuie să se îngraşe cel puţin 15 kilograme pentru a intra în pielea unui boxer devenit preot, pentru filmul „Father Stu”. Actorul a început un regim special de circa 8000 de calorii pe zi, format din mâncăruri grele, cu circa şapte mese zilnic.

Conform bucătarului său personal, el trebuie să se trezească și noaptea pentru a mânca, astfel încât să poată ţine pasul cu regimul de îngrăşare. El nu a renunțat nici la mersul la sala de fitness, fiind în permanenţă supravegheat de un nutriţionist şi un medic. În plus, el a fost nevoit să facă analize de sânge regulat, pentru a se asigura că rămâne sănătos.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.