Cool Stuff

Îl mai ții minte pe Fernando Colunga? Uite cum arată la 55 de ani, regele telenovelelor mexicane

În anii '90, Fernando Colunga era idolul multor femei, fiind unul dintre cei mai populari actori din telenovelele mexicane.

În anii '90, Fernando Colunga era idolul multor femei, fiind unul dintre cei mai populari actori din telenovelele mexicane. A jucat alături de Thalia, Edith Gonzalez și Gabriela Spanic, în cele mai iubite telenovele, și chiar a avut câteva apariții și în filmele hollywoodiene. Ultima telenovelă în care a jucat a fost „Pasiune şi putere”, în 2015, însă de atunci, peste cariera lui s-a aşternut liniştea. 

La 55 de ani, Fernando Colunga este în continuare un bărbat extrem de chipeș, dar și burlac. Deși a avut o relație cu Thalia, dar și cu Aracely Arambula, actorul nu a ajuns la altar cu niciuna dintre cele două actrițe.

Spre deosebire de alți actori mexicani, Fernando Colunga este destul de discret cu viața sa personală, iar în ultimii ani nu a acordat prea multe interviuri și nici nu a participat la prea multe evenimente. De asemenea, acesta a evitat să vorbească despre viața sa amoroasă, așa că multă lume se întreabă dacă acesta este singur.

Într-un interviu acordat în 2020, Colunga a declarat că nu exclude idea unei căsătorii, însă, stilul său de viață l-a împiedicat ani de zile să facă acest pas.

De asemenea, actorul a dat de înțeles că are pe cineva în viața lui: „Cine spune că o relație nu poate fi la fel de importantă sau serioasă precum o căsnicie, bazată pe hârtii?”.

Actorul a povestit că are un „caracter destul de dificil”, iar din această cauză a tot amânat o posibilă nuntă. Acesta a mai povestit că și-ar dori să devină tată, însă, viața a avut alte planuri pentru el, care l-au împiedicat să devină părinte până la această vârstă.

Până acum, relațiile sale au fost extrem de discrete, iar în presa de peste Ocean au existat zvonuri conform cărora actorul ar fi de fapt homosexual. Însă, Fernando Colunga a negat aceste zvonuri: „Dacă aș fi gay nu aș avea nicio problemă să recunosc acest lucru în fața presei”.

În ultimii ani s-a zvonit că actorul ar avea o relație cu Blanca Soto, alături de care a jucat în telenovela „Porque el amor manda”, însă, cei doi actori nu au confirmat niciodată acest lucru.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.