Kiss Music News

Încă un scandal după Eurovision. Cum a ajuns concurenta din Malta, printre favoriți?

Se pare că ediția din acest an concursului Eurovision a adus o mulțime de scandaluri și controverse.

Se pare că ediția din acest an concursului Eurovision a adus o mulțime de scandaluri și controverse. După ce concurentul din Marea Britanie a obținut zero puncte, iar reprezentanții Italiei au fost acuzați de consum de droguri, a venit rândul Maltei să ajungă pe prima pagină a ziarelor.

Conform publicației The Mirror, Malta a cheltuit un buget imens pentru casele de pariuri, astfel încât să o mențină pe prima poziție pe Destiny Chukunyere, în topul favoriților.

Ministrul Carmelo Abela a cerut un audit, după ce echipa PBS, care s-a ocupat de reprezentata Maltei, a cheltuit mult prea mulți bani. Sursele au dezvăluit că Malta a investit 650.000 de euro în turism și în PBS, iar o mare parte din acest buget s-a dus către alte țări străine, care au fost convinse să parieze pe Destiny.

De asemenea, Ministerul Turismului din Malta a cheltuit 350.000 de euro pentru promovarea artistei, pe rețelele de socializare.

Într-un final, artista s-a clasat pe locul 3 în rândul favoriților de la casele de pariuri. Iar în marea finală, Malta a ajuns pe locul 7, cu 255 de puncte.

Cei de la PBS chiar au crezut că Destiny ar putea să câștige și erau disperați să o aducă în față, pentru că acest lucru ar fi ajutat turismul să explodeze în Malta”, a dezvăluit o sursă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.