Kiss Music News

O fată de 11 ani a câștigat Marea Finală de la „Românii au talent”. Cine este Ana Maria Mărgean!

Sezonul 11 al concursului „Românii au talent” a fost câștigat de o fată în vârstă de 11 ani.

Sezonul 11 al concursului „Românii au talent” a fost câștigat de o fată în vârstă de 11 ani. Marele premiu a ajuns la Ana Maria Mărgean, o tânără care i-a impresionat pe jurați încă de la prima apariție, cu talentul său vocal, dar și cu abilitățile de ventriloc.

Încă din etape preselecțiilor, Ana Maria s-a numărat printre favoriții, Andra fiind cea care a trimis-o pe concurentă direct în semifinală, apăsând Golden Buzz-ul.

„Am senzaţia că am văzut şi câştigătorul sezonului 11. Eşti de departe cel mai spectaculos număr pe care eu l-am văzut”, a spus atunci Florin Călinescu. „Trebuie să veniţi în semifinală, direct. Eşti de aur”, a spus Andra după numărul fetiţei de 11 ani.

În ultima ediție a acestui sezon, 11 concurenți au urcat pe scenă cu dorinţa de a câştiga titlul şi premiul în valoare de 120.000 de euro, însă doar unul a fost declarat învingător: Ana Maria Mărgean.

În primul rând vreau să îi mulţumesc Andrei, că a apăsat Golden Buzz-ul şi am ajuns în finală. Le mulţumesc oamenilor care m-au votat, profesorilor de canto şi ventrilocie, dar şi familiei”, a spus Ana, după ce a aflat că este marea câştigătoare. 

Fetița a dezvăluit că a devenit pasionată de ventrilocie în perioada pandemiei, iar de aici a fost un pas pentru a ajunge pe scena de la „Românii au talent”.

„Arta de a vorbi fără să îţi mişti buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube şi am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Am început cu voci, cu exerciţii de dicţie şi am evoluat.  Am început să confecţionez păpuşi din şosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizi. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze”, a explicat fetiţa.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.