Kiss Music News

Say what?! Katy Perry i-a cumpărat deja fiicei sale rochii pentru adolescență

Katy Perry se gândește la viitorul fiicei ei și îi pregătește hainele pentru când va fi adolescentă.

Katy Perry și-a dorit extrem de mult să devină mamă, iar anul trecut, visul său a devenit realitate. De atunci, artista este în al nouălea cer și îi oferă fiicei sale toată atenția. Iar dacă înainte de a naște avea deja gata camera micuței și îi cumpărase toate hăinuțele, acum îi pregătește garderoba pentru adolescență.

Deși nu se știe dacă peste 10 ani moda va fi aceeași, Katy Perry i-a cumpărat deja fiicei ei mai multe piese vestimentare. Aceasta i-a amenajat micuţei Daisy Dove un dulap numai al ei, în vila din Los Angeles, în care a început deja să stocheze rochiile pe care vrea să i le dăruiască atunci când va ajunge la vârsta 16-17 ani.

Cântăreața e convinsă că fata ei va fi influenţată de stilul vestimentar gotic, aşa că majoritatea ţinutelor sunt din latex de culoare neagră. În plus, consideră că „stilul ei vestimentar a fost unul avangardist ceea ce o avantajează pe micuţa Daisy Dove”.

Dar informațiile șocate nu se opresc aici! Se pare că aceasta a început să își facă ordine și în propria garderobă și a avut nevoie de o ghenă specială în care să arunce hainele, pentru că acestea cântăreau aproape o tonă.

Katy a decis să renunțe la mai multe haine pe care nu le mai poartă, după ce în timpul sarcinii a luat în greutate peste 10 kg.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.