Kiss Music News

Asta-i pentru nostalgici! Ce porecle aveau în copilărie artiștii de la noi

Cu toții am avut câte o poreclă amuzantă în copilărie.

Cu toții am avut câte o poreclă amuzantă în copilărie. Fie că era vorba de un alint din partea părinților, sau de o glumă făcută de colegi, cu toții ne-am ales cu câte o poreclă atunci când eram mici. Așa că astăzi ne-am gândit să depănăm împreună amintiri din copilărie și să ne aducem aminte de acele vremuri. Iar cu această ocazie, te invităm să citești și câteva povestioare funny, despre poreclele pe care le-au primit cântăreții români în copilărie.

INNA

INNA a mărturisit îa școală colegii o porecliseră „Pitica” pentru că era cea mai scundă din clasă. Acum are 1,60 metri înălțime și nu se simte deloc mică. „Acum nu-mi mai spun ”Pitica” și nici măcar Alexandra, mă numesc Inna. Nu se comportă la fel cum o fac în cazul altor colege. Statutul meu le impune, fără ca eu să-mi doresc acest lucru, o anumită distanță și o anumită apreciere indiferent care este părerea lor reală”.

Randi

Într-un interviu mai vechi, Randi a dezvăluit că porecla sa din copilărie era Rănică Vulpoiul și că desertul său preferat este înghețata.

Alexandra Stan

„Mi se spunea în copilărie ”mațe uscate”. Pentru că eram foarte slabă. Mi se mai zicea și Olive, soția lui Popeye, care era foarte slabă. Iar eu eram slabă-slabă, și mai înaltă decât restul prietenelor mele”, a dezvăluit artista, la „Râzi cu Rusu și Andrei”.

Sore

„Mama mea mi-a spus un lucru pe care l-am reţinut! Numele meu din buletin este Sorina! Şi mi se spunea Sorina Gaina, şi nu ştiu de ce…şi mă deranja şi ziceam mamă, dar de ce îmi spun Sorina Găina, mă deranjează! Aş vrea să le pot spune ceva să le închid gura! Iar mama mi-a spus: dacă eu sunt Sorina Gaina, voi sunteți puii mei! Colegii au încetat glumele!… Zilele de şcoală vor rămâne mereu în memoria mea!", a povestit Sore în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Anna Lesko

Mi se spunea Ankapartizanca pentru că aveam iniţiativă şi aflam imediat orice informaţie”, a povestit Anna Lesko.

Anda Adam

Se pare că și Anda Adam a avut o poreclă amuzantă în copilărie - „Andone, pentru că jucam mereu fotbal cu băieţii”, a spus artista.

Adrian Sînă

Aveam porecla Sârmă de la numele meu, Sînă”, a povestit Adi.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.