Cool Stuff

Zece filme pe care să le urmărești alături de copilul tău de 1 iunie

E 1 iunie, așa că e momentul să petreci timp în familie alături de cei dragi.

E 1 iunie, așa că e momentul să petreci timp în familie alături de cei dragi. Iar dacă ți-ai plănuit o seară de film alături de copilul tău, îți venim în ajutor cu câteva recomandări. Am ales pentru tine câteva filme de animație, dar și comedii, pe care le găsești pe Netflix!

The Queen's Corgi 

O producție Wave Pictures, animația „Corgi, Cățeii Reginei” urmărește aventura lui Rex, cel mai iubit câine al monarhiei britanice. Rătăcit și departe de palatul regal, simpaticul corgi ajunge la un club de lupte pentru câini și este forțat să se confrunte cu tot felul de rase canine, unele mai ciudate ca altele. În toată această aventură epică și încercările lui de a se întoarce la stăpână, Rex se va îndrăgosti iremediabil și se va descoperi pe sine altfel decât se credea. 

Dora and the Lost City of Gold 
 

Dora, o tânără exploratoare, pornește, însoțită de câțiva prieteni, într-o aventură în căutarea părinților ei. Adolescenta nu doar că vrea să-și salveze părinții, dar și să afle povestea din spatele unui misterios oraș de aur dispărut.

A Dog's Journey 
 

Bailey (Josh Gad) se bucură de un trăi liniștit la ferma ,,băiatului său” Ethan (Dennis Quaid) și a soției sale Hannah (Marg Helgenberger). Are chiar și o nouă parteneră de joacă: CJ, nepoata lui Ethan și Hannah. Singura problemă e că mama micuței CJ decide că ea trebuie să plece de la fermă. Cum sufletul lui Bailey este gata să părăsească această viață pentru una nouă, câinele îi promite stăpânului său Ethan că o va găsi și proteja pe CJ cu orice preț.

Home

 

Un grup de extratereștri caută refugiu pentru a scăpa de dușmanii lor, ascunzându-se pe Pământ.
Când Pământul este cucerit de extrem de încrezătorii Boov, o rasă extraterestră în căutarea unui nou loc pe care să-l considere cămin, toți oamenii sunt mutați dintr-odată, în timp ce toată rasa Boov este ocupată cu reorganizarea planetei.

Hachiko: A Dog's Story

Drama Hachiko: A Dog's Story urmărește relația specială, apărută spontan între un profesor universitar și un câine pe care îl găsește pe stradă și îl duce în casa lui.

Ani de-a rândul, loialul animal Hachiko își însoțește în fiecare dimineață stăpnâul la stația de cale ferată și îl așteaptă în fiecare seară la aceeași oră și în același loc să se întoarcă de la serviciu. Într-o zi nefastă, însă, profesorul moare subit în urma unui atac de cord.
Timp de 9 ani, Hachiko merge zi de zi la gară pentru a-și întâmpina stăpânul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui și predându-le acestora o lecție despre iubire, loialitate și compasiune.

How To Train Your Dragon

Studiourile care v-au încântat cu “Shrek,” “Madagascar” și “Kung Fu Panda” vă invită acum să porniți într-o aventură veselă în lumea mitică populată de vikingii cei puternici si de dragoni neimblanziti.

Ballerina

Animaţia 3D „Balerina" prezintă aventura lui Felicie, o tânără orfană care are o singură pasiune: dansul. Alături de Victor, cel mai bun prieten al său care îşi doreşte să devină un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de îndrăzneţ pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Oraşul Luminilor şi al tuturor posibilităţilor.

Hotel Transylvania

Bine ați venit la Hotel Transylvania, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monștrii și familiile lor se pot simți în largul lor, fără a fi deranjați de oameni. Într-un weekend cu totul special, Dracula i-a invitat pe câțiva dintre cei mai faimoși monștri ai lumii - Frankenstein cu soția, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vârcolaci și mulți alții - pentru a sărbători cea de-a 118-a zi de naștere a fiicei sale Mavis. Lui Dracula nu i se pare că va avea probleme dacă va comanda în afară mâncarea pentru petrecerea acestor ciudați - dar universul său se va prăbuși când un muritor de rând va pune piciorul pentru prima dată în acest hotel și... se va împrieteni cu Mavis.

Mirror, Mirror

Oglindă, Oglinjoară este o viziune modernă, proaspătă și plină de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite povești din toate timpurile: Albă ca Zăpada și Cei Șapte Pitici.

The Smurfs

Ștrumpfii sosesc pe marele ecran odată cu producția Columbia Pictures și Sony Pictures Animation, comedia de live-action și animație, Strumpfii. Când vrăjitorul cel rău Gargamel îi alungă pe Ștrumpfi din satul lor, ei sunt aruncați printr-un portal magic tocmai în lumea noastră, aterizând în inima New York-ului, chiar în Central Park. Renumiții pitici albaștri, care au devenit captivi în marea metropolă poreclită the Big Apple, trebuie să-și găsească urgent drumul spre satul lor, înainte ca vrăjitorul Gargamel să le dea de urmă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.