Cool Stuff

Cleopatra Stratan a absolvit liceul! Urmează Bac-ul, dar nu și facultatea. Ce planuri de viitor are artista

Cleopatra Stratan a absolvit liceul și a vorbit despre planurile sale de viitor.

Ce repede a trecut timpul! Parcă mai ieri ne cucerea pe toți cu piesa „Ghiță”, iar acum Cleopatra Stratan a absolvit liceul.

Tânăra trece într-o nouă etapă a vieții ei și are planuri mari pentru viitor. Acum că a terminat liceul, artista se va muta în București alături de logodnicul ei, Edward Sanda. Cleopatra a dezvăluit că absolvirea a fost un moment important pentru ea, care a făcut-o să realizeze că este timpul să își ia viața în propriile mâini.

Purtând robă și tocă, aceasta a marcat momentul cu o fotografie superbă și câteva cuvinte emoționante. „Adio, dragă școală! Îți mulțumesc pentru anii în care mi-am pus baza cunoștințelor cu care voi pleca mai departe în lume!”, a transmis ea.

Cleopatra Stratan nu va merge la facultate

După absolvire, urmează o perioadă stresantă pentru artistă. Cleopatra se pregătește pentru examenul de Bacalaureat, însă nu își dorește să meargă la facultate. Cel puțin, nu pentru moment.

Cu o lună în urmă, tânăra le-a răspuns fanilor de pe Instagram la câteva întrebări și a dezvăluit că deocamdată nu va aplica la nicio facultate: „Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor, o pot face oricând”, a spus aceasta.

„După liceu, nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea e o pierdere de timp pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii suprioare și că facultatea nu garantează succesul (mă refer în cazul meu)”, a mai scris ea.

FOTO: ea.md

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.