Cool Stuff

Arta se mută la Iași! „Romanian Creative Week” te așteaptă cu muzică live, expoziții și workshopuri

Între 2 și 6 iunie 2021, orașul Iași găzduiește „Romanian Creative Week”.

Între 2 și 6 iunie 2021, orașul Iași devine nucleul creativității și găzduiește „Romanian Creative Week”. Evenimentul înglobează o serie de expoziții indoor și outdoor, workshopuri, showuri de modă, proiecții de filme și muzică live.

Printre cele mai importante evenimente amintim: „Romanian Fashion Week”, „Musicalling”, „Moldova Film Festival”, „Visual Arts”, „House of influencers” și „VegFest”.

Musicalling transformă orașul Iași în capitala muzicii live

Prima editie „Musicalling” aduce laolaltă unii dintre cei mai în vorgă artiști ai momentului. Nosfe, Bruja, Dl Goe, Tobi Ibitoye, Jean Gavril, Valeria Stoica, Christian Eberhard, Amuly și Manuel Riva sunt cei care vor urca pe scenele amplasate în Gradinile Palas Mall.

Concertele vor putea fi urmărite în zona Palas Mall: Miraval, Tribeca și Czech In, dar și online, pe paginile de Facebook și de Instagram, precum și pe canalul de Youtube al evenimentului „Romanian Creative Week”.

TIC/ International Muzic Camp 

Tot in cadrul „Musicalling”, va fi organizat și „TIC –  International Music Camp”, la care vor participa artiști, compozitori, textieri si producători. Timp de cinci zile, acestia vor crea împreună piese care să concureze pentru titlul de hitul anului 2021.

Workshopuri pentru cei interesați de industria muzicală

Pe 5 iunie, în cadrul „Romanian Creative Week”, va avea loc prima ediție a „INDIERO ON TOUR”, o inițiativă a Asociației Indiero a producătorilor și editorilor de muzică independenți din România.

O serie de profesioniști în domeniu vor vorbi despre exploatarea în online a operelor muzicale, platformele utile sau sursele de venituri în industria muzicală. Participarea este gratuită, iar cei interesați sunt invitați între orele 11:00 și 15:00, în Sala Voievozilor din Palatul Culturii.

Provocarea Legion 1vs1 CS:GO

Nici gamerii nu au fost uitați! „Romanian Creative Week” va găzdui și „Provocarea Legion 1vs1 CS:GO”, un eveniment dedicat exclusiv acestora. De asemenea, doi dintre cei mai populari creatori de conținut din sfera de gaming, JaxiTV și AlexaTV, vor fi și ei prezenți.

Mai multe detașii puteți găsi pe pagina oficială a evenimentului Romanian Creative Week sau accesând site-ul www.romaniancreativeweek.ro.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.