Cool Stuff

Reuniune de milioane... de dolari. Ce onorarii au primit actorii din „Friends” pentru episodul special

Episodul special „Friends: The Reunion” a avut premiera pe 27 mai, pe HBO Max.

Fanii serialului „Friends” au așteptat cu sufletul la gură ziua de 27 mai. Îmbrăcați în cele mai lejere haine, așezați în cel mai comod loc din casă și pregătiți cu pachetul de șervețele, au pornit episodul special din „Friends”. Iar acesta le-a oferit exact ce au așteptat: dramă, umor și dezvăluiri surprinzătoare.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc și David Schwimmer au revenit cu toții pentru „Friends: The Reunion”, iar acum a fost dezvăluită și suma pentru care aceștia au acceptat să joace din nou rolurile care i-au făcut celebri.

Se pare că, inițial, fiecăruia i-a fost oferită suma de 1 milion de dolari, dar au refuzat cu toții, potrivit Wall Street Journal. Într-un final, cei şase actori, care sunt şi co-producători executivi ai episodului, au fost de acord să apară din nou în formulă completă pentru cel puțin 2,5 milioane de dolari fiecare.

Serialul „Friends” a avut un succes uriaş la public, a marcat o generație întreagă și încă se numără printre cele mai de succes producții din lume. După ce anul trecut a fost scos de pe Netflix, acum toate cele 236 de episoade din „Friends” sunt disponibile pe HBO Max.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.