Cool Stuff

Tatăl lui Leonadro DiCaprio, mai cool decât actorul. Cum arată bărbatul la 77 de ani!

Leonadro DiCaprio și tatăl sau, George, au profitat de timpul liber pentru a petrece timp împreună.

Oricât de mult încearcă Leonadro DiCaprio să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, metodele lui nu funcționează întotdeauna. Recent, actorul a fost surprins de paparazzi alături de iubita lui tinerică și de tatăl său, pe o plajă din Malibu.

Deși vremea nu a ținut cu ei, cei trei și cățelul familiei s-au bucurat de o zi relaxantă la malul mării. Leo a fost surprins purtând un hanorac alb cu glugă, o șapcă de baseball și blugi suflecați până la genunchi. Dar cel care a atras cu adevărat atenția a fost tatăl său, George DiCaprio, scriitor, artist și editor al unui comix-ul underground.

La cei 77 de ani si săi, tatăl actorului arată complet diferit de fiul său, iar acest lucru se poate observa cu ușurință. Dacă pentru ziua în familie, Leo a ales o ținută lejeră, excentricul său tată a arătat ca un adevărat rock-star. Cu părul grizonat căzându-i pe umeri, în blugi negri, o geacă de piele și ochelari de soare care-i completau perfect look-ul, a fost cel mai cool de pe plajă.

Cu toate acestea, se pare că Leo are destul de multe lucruri în comun cu tatăl său. Actorul a povestit de-a lungul timpului că el este cel care l-a încurajat să meargă în direcţia actoriei și tot el l-a sfătuit să investească în protejarea mediului. Mai mult, în 2019, au realizat împreună documentarul „Ice on Fire”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.