Kiss Music News

Portret de familie marca Pink. Cum a sărbătorit-o artista pe fiica sa, Willow, în vârstă de 10 ani

Pink și soțul ei sărbătoresc astăzi 10 ani de când au devenit părinți pentru prima oară.

Pink și soțul ei sărbătoresc 10 ani de când au devenit părinți pentru prima oară. Willow își sărbătorește ziua de naștere, iar părinții ei nu puteau să nu marcheze acest moment special.

Artista vârstă de 41 de ani a postat pe contul ei de Instagram o fotografie care spune cât o mie de cuvinte. Cele două dansează împreună, pe un stadion gol. „Draga mea. Micuțul copăcel. Mulțumesc. La mulți ani”, a scris Pink în descrierea fotografiei, alături de hashtag-urile #thisisten și #adecadeoflove.

Recent, cântăreața a vorbit cu cei de la People și le-a mărturisit cât de bine se simte în rolul de mamă a celor doi copii ai săi cu Carey Hart. „Sunt ciudăței total și bucuroși, iar eu iubesc fiecare moment din treaba asta. Până și zilele grele sunt o binecuvântare. Willow face gimnastică, citește Harry Potter și este convinsă că va ajunge la Hogwarts când va împlini 11 ani, iar pe mine nu mă lasă inima să-i spun că nu se va întâmpla asta”, a povestit vedeta.

Nici Carey Hart nu a trecut cu vederea acest eveniment și de asemenea, i-a urat „La mulți ani” fiicei lui, în online. El a postat mai multe imagini cu micuța pe Instagram, însoțite de un mesaj emoționant.

„Iubirea vieții mele. Numărul I. Persoana care m-a învățat iubirea pe loc. Persoana care m-a învățat să fiu tată. La mulți ani, Willow. Crești mult prea repede. Dar pentru că mă ai pe mine și o mamă extraordinară, abia aștept să văd femeia independentă și puternică în care te vei transforma. Te iubesc”, i-a transmis lui Willow tatăl ei.

Deși de-a lungul timpului Pink și actualul ei soț au avut o relație tumultoasă, de când au devenit părinți pare că sunt mai fericiți ca oricând. Înainte de pandemie, artista și-a luat familia în turneul internațional Beautiful Trauma, documentând toată experiența în filmul „P!Nk: All I Know So Far”. Acesta a fost un real succes și a devenit al doilea turneu mondial cu cele mai mari încasări din toate timpurile, realizat de o artistă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.