Kiss Music News

Magie! Unde au dispărut tatuajele Arianei Grande?

Cu sau fără tatuaje? Cum îți place mai mult de Ariana Grande?

Cu siguranță Ariana Grande și-a surpins fanii cu fotografiile de la nunta sa cu Dalton Gomez, făcută în secret. Dar asta nu e tot! Aceștia au mai observat un detaliu ciudat care i-a pus pe gânduri și a dat curs speculațiilor.

După ce i-au admirat rochia de mireasă, ei au sesizat că mai multe dintre tatuajele ei celebre lipsesc cu desăvârșire. Cei doi fluturi mari desenați lângă umăr, tatuajul cu personajul Eevee din Pokémon, cel cu eroina din „Spirited Away”, dar și literele japoneze care se traduc „să cântăm”, au dispărut ca prin magie.

Inițial, fanii s-au gândit că pur și simplu artista și-a acoperit tatuajele de pe braț pentru ziua nunții. Dar imaginile de la iHeartRadio Music Awards demonstrează încă o dată că tatuajele ei dispar unul câte unul.

Ariana Grande a urcat pe scena galei, alături de The Weeknd, pentru a interpreta împreună piesa „Save Your Tears”. Ținuta pe care a purtat-o i-a lăsat din nou la vedere brațele și de data aceasta, lipseau doar două dintre desene.

Despre artistă se știe că este o împătimită a tatuajelor și are peste 50 pe întreg corpul. Ea a declarat în nenumărate rânduri că nu are de gând să se oprească aici, așa fanii sunt nelămuriți dacă schimbarea este sau nu permanentă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.