Cool Stuff

Ce mai face rebela din „Înger Sălbatic”? Natalia Oreiro arată la fel de bine ca acum 20 de ani

Deși a renunțat să mai joace în telenovele, Natalia Oreiro se bucură în continuare de o foarte mare popularitate.

În anii ’90, telenovelele au pus stăpânire pe publicul din România și tot atunci, acesta s-a îndrăgostit de Natalia Oreiro. Rolul ei din „Înger sălbatic”, în care juca o tânără atipică, băiețoasă, dar care totuși se încadra perfect în stereotipul multor telenovele i-a adus un succes uriaș.

La 20 de ani de la încheierea serialului, pare că timpul nu și-a lăsat deloc amprenta asupra actriței, care se bucură în continuare de o mare popularitate. Pe numele ei complet Natalia Marisa Oreiro Iglesias, actrița din Uruguay s-a născut în 1977 în Montevideo, și și-a început cariera inițial ca fotomodel.

La vârsta de 16 ani era deja foarte populară, jucase în multe reclame, iar rolul lui Milagros din „Înger sălbatic” a marcat și debutul ei în muzică. Ea interpreta și piesa „Cambio Dolor”, de pe genericul serialului.

În urmă cu 13 ani, vedeta a renunțat să mai joace în telenovele și s-a concentrat mai mult pe filmele artistice și pe cariera sa. Nici viața personală nu a neglijat-o. În 2001, ea s-a căsătorit cu muzicianul argentinian Ricardo Mollo, alături de care are un fiu, pe nume Merlin, în vârstă de 9 ani.

De atunci, Natalia Oreiro, acum în vârstă de 44 de ani, și-a încercat norocul și în lumea modei și s-a implicat în multiple cauze sociale. Ulterior, devenind ambasadoare UNICEF pentru Argentina și Uruguay, încă din septembrie 2011.

În 2008, ea a jucat în „Amanda O”, primul serial de televiziune din Argentina creat pentru internet. În 2012 a jucat în „Clandestine Childhood”, a cărui acțiune are loc în timpul ultimei dictaturi din Argentina, film care a fost propunerea țării la Oscarul din 2013 și rol care i-a adus numeroase premii.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.