NEWS

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit din nou părinți. Ce nume inedit au ales pentru fiica lor!

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit din nou părinți.

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit din nou părinți, iar anunțul a fost confirmat prin intermediul unui comunicat de presă regăsit pe Archewell, site-ul fundației celor doi.

Este o mare bucurie că Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, și-au întâmpinat fetița, Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor. Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la 11:40 dimineața la spitalul Cottage din Santa Barbara. Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și bine și vor ajunge acasă. Ducele şi Ducesa vă mulţumesc pentru urările voastre pline de căldură şi rugăciunile voastre în acest moment special pentru ei ca familie.

Se pare că celebrul cuplu nu a ales la întâmplare numele fetiței. Aceștia au decis să își numească fiica „Lilibet”, spunându-i Lili, fiind numele de alint din copilărie al Reginei Elisabeta a II-a, în timp ce numele „Diana” a fost ales în onoarea Prințesei Diana, mama Prințului Harry. Fetița celor doi a cântărit la naștere 3,5 kilograme.

Prințul Harry și Meghan Markle mai au împreună un băiețel, pe nume Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Lili este al 11-lea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.