Hot On Kiss

Monoir și Eneli vin luni seară la Kiss Kiss in the Mix

Luni seară stai cu urechile pe Kiss FM, prinde Kiss Kiss in the Mix și ascultă-i pe Eneli și Monoir.

Eneli și Monoir ne vizitează luni seară la Kiss Kiss in the Mix, pentru a ne povesti mai multe despre noua lor colaborare – „3 to 1”.

Cântăreața și compozitoarea Eneli și-a început aventura în lumea muzicii încă de la vârsta de 4 ani. După absolvirea universității, s-a mutat la Londra pentru a-și continua pasiunea pentru muzică, colaborând cu DJs de succes din întreaga lume. Eneli a scris și interpretat nenumărate melodii care au reprezentat un succes internațional, printre care „Tell Me Who”, în colaborare cu Vanotek, cu peste 16 milioane de vizualizări pe Youtube, care a ajuns în topurile din România, Rusia și Polonia, „Save Me”, în colaborare cu Mahmut Orhan, care a strâns peste 100 de milioane de vizualizări pe Youtube. Cu piesa „Mhm Mhm”, Manuel Riva și Eneli au urcat până pe locul 3 în topul Breakout Billboard Club din SUA, iar melodia a fost nominalizată în 2016 la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Romanian Act”.

Monoir este un cantautor și producător român, cunoscut pentru hitul „The Violin Song”, care a înregistrat peste 68 de milioane de vizualizări pe YouTube. Printre artiștii care au colaborat sau au lucrat cu el se numără: Alexandra Stan, Raluka, Oana Radu, YellLow, Mohombi, Alex Mica și Costi Ioniță.

Luni seară stai cu urechile pe Kiss FM, prinde Kiss Kiss in the Mix și ascultă-i pe Eneli și Monoir.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.