Hot On Kiss

Save the date! Sasha Lopez și Bruja vin marți la Kiss Kiss in the Mix

Sasha Lopez & Bruja ne vizitează marți seară la Kiss Kiss in the Mix,

Sasha Lopez & Bruja ne vizitează marți seară la Kiss Kiss in the Mix, pentru a ne povesti mai multe despre noua lor colaborare – „Overdose”, o piesă care vorbește despre supradoza de iubire, despre trăiri intense și despre cum ne exprimăm sentimentele pentru persoana iubită. 

Sasha Lopez este un music producer cunoscut internațional pentru mega hit-ul “All My People”, care a fost ascultat în toată lumea. Piesa s-a aflat în peste 20 de țări pe primul loc în topuri, iar una dintre edițiile Carnavalului de la Rio a fost deschisă chiar cu aceasta. De asemenea, colaborarea sa de anul trecut cu Misha Miller, ”Smoke Me”, s-a poziționat īn Top 10 Shazam în țări precum România, Bulgaria și Turcia, generând peste un milion de views și 100.000 de stream-uri încă din prima lună.

BRUJA reprezintă una dintre cele mai spectaculoase și neconvenționale apariții din industria muzicală. Artista îmbină elementele raw din trap și rap cu sensibilitatea specifică muzicii indie, creând un vibe unic cu piesele sale. A debutat în emisiunea online de la ”Urbanist Session”, iar apariția sa s-a viralizat în scurt timp. Feedback-ul din partea publicului a fost unul extraordinar, toată lumea întrebându-se cine este BRUJA.

Marți seară stai cu urechile pe Kiss FM, prinde Kiss Kiss in the Mix și ascultă-i pe Sasha Lopez și BRUJA.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.