Kiss Music News

S-au încins spiritele! Zayn Malik, confruntare aprinsă cu un bărbat pe străzile din Manhattan

Zayn Malik și-a scos cămașa și a sărit la bătaie în fața unui bar din Manhattan.

Zilele trecute, Zayn Malik a fost implicat într-o altercație în fața unui bar din Manhattan, care aproape s-a transformat într-o bătaie. Spiritele sau încins atât de tare încât artistul a renunțat și la cămasa pe care o purta.

Potrivit unor martori, citați de TMZ, fostul membru One Direction se afla, în jurul orei 2 dimineața, în fața clubului de biliard Amsterdam din East Village pentru a fuma, liniștit, un trabuc. La un moment, un grup de băieți a ieșit dintr-un bar vecin și a mai fost doar un pas până la scandal.

Cum era de așteptat, au apărut și primele imagini!

Se pare că bărbatul din videoclip se îndreaptă către artist, încercând să pornească o bătaie. În schimbul de replici, acesta l-a acuzat pe Zayn că ar fi homofob, ceea ce l-a infuriat foarte tare și a fost la un pas de a-și pierde cumpătul.

Deși cearta era în pragul de a deveni o confruntare fizică, martorii au povestit că nu s-a ajuns până acolo și nici poliția nu a fost implicată. În ceea ce privește motivul pentru care Zayn nu mai avea cămașa pe el, sursele spun că la început încă o purta, dar nu este clar exact când sau de ce a scos-o.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.