Kiss Music News

Cum s-au cunoscut Feli și iubitul ei: „Nu a fost dragoste la prima vedere!”

Feli și iubitul ei, Cătălin, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, având impreună o fetiță superbă, pe nume Nora Luna.

Feli și iubitul ei, Cătălin, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, având impreună o fetiță superbă, pe nume Nora Luna. Deși cei doi nu sunt căsătoriți, aceștia sunt logodiți, așa că ne așteptăm să o vedem pe Feli în curând în rochia de mireasă.

Într-un interviu recent acordat revistei Viva, Feli a povestit cum a apărut Cătălin în viața ei, și ce a simțit atunci când l-a întâlnit.

Pe Cătă l-am cunoscut la o nuntă a care am fost invitată să cânt. De acolo am devenit prieteni, iar câteva luni mai târziu deveneam părinții Norei Luna. De menționat faptul că, iubindu-ne, deja a venit și ea. (râde) Și ca să îți răspund și la următoarea întrebare… Nu. Nu a fost dragoste la prima vedere! A fost sentiment de apartenență la prima vedere. Am știut că el o să fie tatăl copilului meu”, a spus artista.

De asemenea, cântăreața a povestit în cadrul aceluiași interviu și câteva detalii despre fiica ei.

Nora Luna ne moștenește pe amândoi. Are câte un strop și din bunicii ei. Recent, mi-am dat seama că gropița din bărbiță o moștenește de la tatăl meu. Totuși, ca o mamă obsedată ce sunt, vreau să cred că seamănă în toate cele bune cu mine!”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.