Hot On Kiss

Direct cu avionul la petrecerea de pe Alezzi Yacht! Ți-ai luat bilet pentru show-ul de pe 19 iunie?

Din 18 iunie, poți ajunge direct cu avionul la Alezzi Yacht!

Din 18 iunie, poți ajunge direct cu avionul la Alezzi Yacht! Nu este o aroganță, ci o facilitate pusă la dispoziția turiștilor care vor să evite traficul infernal de pe A2.

Drept urmare, printr-un parteneriat solicitat de Alezzi Yacht, compania TAROM a răspuns afirmativ, anunțând oficial că, începând de săptămâna viitoare, va introduce o nouă cursă aeriană, spre Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța.

Pentru  deschiderea oficială Alezzi Yacht de pe 19 iunie, prima cursa TAROM care aterizează pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanța îi va aduce și pe cei care își doresc să se distreze la bordul celebrei ambarcațiuni. În plus, toți turiștii care vor dori să ajungă pe litoralul românesc, pot beneficia toată vara de noua cursă TAROM, cu destinația Constanța.

Paul Damixie, Arias, DJ Alexander Base și Burak Yeter vor fi responsabili cu distracția și cu muzica bună, pe Alezzi Yacht, în seara de 19 iunie. Așa că pregătește-te pentru o experiență de neuitat, pe ritmurile celor mai tari piese.

Se anunță o vară la înălțime, pe mare! Alături de Kiss FM & Alezzi Yacht!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.