Kiss Music News

Cenușăresele showbiz-ului. Cinci artiști care au trecut de la sărăcie lucie la faimă

Pe unii artiști, săracia în care au crescut i-a motivat să-și ia viața în propriile mâini și să ajungă bogați și faimoși.

Mulți dintre noi am fost geloși, cel puțin o dată, pe stilul de viață al vedetelor internaționale. Dar ce ați zice dacă v-am spune că unii dintre cei mai bogați oameni din lume la ora actuală, trăiau de pe o zi pe alta în copilărie?

Visul american părea greu de atins chiar și pentru ei, iar săracia în care au crescut i-a motivat să-și ia viața în propriile mâini și să ajungă faimoși. Deși nu au crescut în puf și nici nu aveau haine de mii de euro, unii artiști au luptat să își depășească condiția și uite că au reușit!

Iată cinci cântăreți care au pornit de la zero și astăzi au averi de milioane.

Celine Dion

Celine Dion și-a dobândit o mare parte din averea de 430 de milioane de dolari cu hit-urile „My Heart Will Go On” şi „The Power of Love”, însă înainte de acest succes, artista cânta la pian în barul la care lucra tatăl său. Ea a fost cel mai mic copil dintre 14 frați care supravieţuiau cu 160 de dolari pe săptămână, atât cât câştiga tatăl lor.

Cântăreaţa şi întreaga sa familie au reuşit să scape de sărăcie când aceasta i-a trimis o înregistrare a piesei „Ce N'etait Qu'un Rêve” lui René Angélil. El a fost atât de impresionat de vocea ei încât a plâns şi chiar şi-a ipotecat casa pentru a finanţa lansarea primelor două albume. Iar riscul a meritat! Ulterior, cei doi s-au căsătorit şi au fost împreună 21 de ani, până la moartea lui din 2015.

Mariah Carey

Mariah Carey a crescut într-unul din cele mai sărace cartiere din Long Island. Neavând aproape deloc jucării, ea se distra otrăvindu-și cainele sau dând foc mașinii tatalui ei. Bineînțeles, nu e deloc mandră de faptele ei, dar între timp a devenit una dintre cele mai apreciate cântărețe din lume. Și se pare că și una dintre cele mai bogate, cu o avere estimată la 520 de milioane de dolari.

Jay-Z

Celebrul rapper a crescut în Brooklyn, unde șansele de a deveni milionar erau egale cu zero. În liceu, el vindea droguri pentru a se întreţine și nici nu visa că peste ani va avea o avere în valoare de 3,1 miliarde de dolari.

„Nu muream de foame, însă erau lucruri care te făceau să te jenezi când mergeai la şcoală, nu voiai să porţi adidaşi murdari şi rupţi, nu-ţi doreai să porţi aceleaşi haine în fiecare zi”, povestea acesta pentru Vanity Fair.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a crescut în cartierul Bronx, a renunţat la şcoală şi o perioadă a rămas fără adăpost. Munca ei a fost răsplătită și a ajuns una dintre cele mai de apreciate și de success artiste din lume, cu o avere estimate la 400 de milioane de dolari.

Artista a vorbit în mai multe interviuri despre perioadele grele din viața ei. „Întrebam oamenii: „Pot dormi pe canapea după ce toată lumea pleacă acasă?”. Acum când mă gândesc că am un copil de 13 ani, vârsta pe care o aveam eu atunci, nu mi-aş putea închipui ca el să facă aşa ceva, aş suferi cumplit”, spunea aceasta.

Justin Bieber

Nu cu foarte mult timp în urmă, idolul tuturor adolescenților locuia într-o casă prin care mișunau șoareci, iar frigiderul familiei era mai tot timpul gol. Artistul dormea pe o canapea și mânca aproape zilnic macaroane cu brânză. Între timp, se pare că și-a găsit liniștea și și-a asigurat viitorul, având o avere estimată la aproape 290 de milioane de dolari.

„Îmi amintesc cum era sărăcia şi cum eram tachinat de ceilalţi copii. Îmi amintesc cum în restaurant mama mă ruga să comand apă în loc de suc şi-mi amintesc că îmi doream atât de mult să pot bea un suc”, a dezvăluit el într-un interviu pentru Cirque TV.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.