Kiss Music News

Zece vedete care au încercat să se lanseze în muzică și au eșuat

Muzica nu-i pentru toată lumea! Iar aici avem zece exemple care ne confirmă asta.

Se pare că unele vedete de la Hollywood nu s-au mulțumit cu succesul pe care îl aveau în cinematografie, sau pe podiumurile de modă. Așa că s-au gândit să cocheteze și cu muzica. Dar, succesul muzical nu este pentru toată lumea. Pe lângă popularitate, ai nevoie și de talent, dar și de piese bune, pentru ca oamenii să te asculte. Așa că iată câteva celebrități care au încercat să dea lovitura în muzică, dar au eșuat teribil.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt este cunoscută la Hollywood pentru serialul „Ghost Whisperer”, dar și pentru filmul „I Know What You Did Last Summer”. Însă, înainte de a debuta în cinematografie, aceasta a cochetat cu muzica. În perioada 1995-1996, Jennifer Love Hewitt a lansat două albume, alături de Atlantic Records. Însă, niciunul nu a avut succes, așa că artista a rămas fără un contract cu casa de discuri.

Ani mai târziu, Hewitt a încercat să revină în muzică, lansând albumul „BareNaked”, în 2002. Din păcate, o singură piesă s-a bucurat de succes – „How Do I Deal”, care a ocupat locul 59 în clasamentele din acea vreme. De atunci, actrița a renunțat la muzică, și s-a concentrat doar asupra actoriei.

Kim Kardashian

Kim Kardashian nu a lansat un album, dar  și-a încercat norocul în muzică, lansând o singură piesă – „Jam (Turn It Up)”, în 2010. Ulterior, în cadrul unui interviu acordat lui Andy Cohen, Kim a povestit că regretă lansarea acelei piese.

Este clar o amintire și o experiență fun. Am donat toate câștigurile unei organizații care se ocupă cu bolnavii de cancer. Dar dacă este vreun lucru pe care nu mi-aș dori să îl mai fac vreodată... hmmm. Nu îmi place când oamenii se apucă să facă lucruri la care nu se pricep. Așa că mă gândesc că nu ar fi trebuit să mă apuc de muzică. Cine mi-o fi zis mie că ar trebui să fiu cântăreață? Nici măcar nu am voce”, a spus Kim Kardashian.

Tom Hardy

Actorul Tom Hardy a fost rapper la începutul carierei. Greu de crezut, nu-i așa? Într-un interviu pentru BBC, Hardy a dezvăluit cum a luat naștere pasiunea sa pentru muzică: „Când aveam 14 sau 15 ani a început totul. Proveneam dintr-un cartier sărăcăcios, era greu să mă promovez. Mă țineam după managerul lui Lauryn Hill. Am înregistrat o mulțime de piese, dar niciuna nu a fost lansată”.

Însă, pe internet, a apărut o înregistrate mai veche, în care Tom Hardy cântă rap, folosindu-se de nickname-ul „Tommy No.1”.

Naomi Campbell

Da, Naomi Campbell a cântat! Celebrul top model a lansat piesa „Baby Woman”, care s-a vândut doar în 175 de exemplare, în primele săptămâni de la lansare.

 

Însă, single-ul a fost popular în Japonia. După acest eșec, Naomi a renunțat la muzică, dar a continuat să apară în videoclipurile lui Jay-Z și Duran Duran.

Robert Downey Jr.

La Hollywood este o legendă, în muzică... mai puțin. Celebrul actor din „Iron Man” și-a adus contribuția pe soundtrack-ul mai multor filme, printre care „Chaplin”, „The Singing Detective” și„ Kiss Kiss Bang Bang”.

 

De asemenea, Robert Downey Jr.  a lansat un cover pentru piesa „River” de la Joni Mitchell, care s-a difuzat în serialul „Ally McBeal”. În 2004, actorul și-a lansat albumul de debut „The Futurist”, care nu a avut deloc un succes comercial, iar de atunci, starul a renunțat la muzică.

Emma Roberts

În 2005, Emma Roberts a lansat albumul „Unfabulous and More”. Deși albumul s-a clasat pe locul 10, în Billboard's Kids Albums chart, artista nu a mai lansat deloc muzică nouă.

Kobe Bryant

Regretatul baschetbalist Kobe Bryant a făcut parte dintr-un grup de rapperi, numit Cheizaw, semnând chiar și un contract cu Sony Entertainment. Însă, în momentul în care cariera sa sportivă a început să ia avânt, casa de discuri a decis să semneze un contract doar cu Bryant.

Acesta a lansat piesa „K.O.B.E”, alături de Tyra Banks, însă, single-ul a fost un eșec total, iar Sony Entertainment a renunțat la contractul cu Bryant.

Gwyneth Paltrow

Deși a fost căsătorită ani de zile cu solistul trupei Coldplay, Gwyneth Paltrow nu a avut mare noroc în muzică. Aceasta a lansat două coveruri în anii 2000, iar în 2010, aceasta a cântat o piesă pentru filmul „Country Strong”. Din păcate, aici s-a limitat cariera sa în industria muzicală.

Paris Hilton

În 2006, Paris Hilton și-a încercat norocul în muzică, dar succesul nu a fost de partea ei. Primul său album „Paris” nu a prins deloc la public, așa că moștenitoarea imperiului Hilton nu a mai lansat de atunci niciun alt material discografic.

În schimb, Paris s-a reorientat între timp către muzica electronică, iar acum activează ca DJ. Aceasta a avut chiar și un show într-un club din România!

Tyra Banks

La fel ca Naomi Campbell, Tyra Banks este un celebru supermodel american, care a încercat să cocheteze cu muzica. Timp de șase ani, din 1998 până în 2004, Tyra a încercat să dea lovitura în industria muzicală, și chiar a lansat o piesă catchy – „Shake Ya Body”.

Din păcate, norocul nu a fost de partea ei, iar Tyra nu s-a bucurat de succesul muzical la care spera, după ce s-a retras din modelling.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.