Kiss Music News

Smiley și Gina Pistol se pregătesc de botez. Cine vor fi nașii micuței Josephine?

Gina Pistol a oferit detalii despre botezul lui Josephine.

În urmă cu doar trei luni, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima dată și sunt mai fericiți ca oricând. Cei doi se pregătesc acum de botezul micuței, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este cine vor fi nașii micuței Josephine.

Deși până acum s-a vehiculat că părintele spiritual al micuței va fi Adrian Sârbu, Gina Pistol a dat făcut lumină în acest caz. Speculațiile au apărut pe baza relației dintre fostul fondator PRO TV și artist. Adrian Sârbu i-a fost mentor lui Smiley și sunt extrem de apropiați de mai bine de 10 ani.

Așadar, cine vor fi nașii lui Josephine? Potrivit declarațiilor vedetei, se pare că părinții spirituali ai micuței nu fac parte din peisajul monden. De asemenea, Gina a ținut să precizeze că aceasta va avea o singură pereche de nași.

„Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură”, a declarat prezentatoarea TV pentru playtech.ro.

Despre eveniment, aceasta a mai spus că va fi unul restrâns, la care vor participa numai familia și persoanele apropiate.

„O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la „Asia Express”, sunt plecați la filmări. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”, a mai spus Gina Pistol.

De ce nu publică Gina Pistol și Smiley poze cu fetița lor?

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe data de 9 martie, dar până acum nu au publicat nicio fotografie cu chipul celei mici. Vedetele preferă să își trăiască viața personală departe de rețelele de socializare, iar Smiley a lămurit acest lucru.

„Pentru mine e foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea. Decoamdată nu înțeleg ce spune. Ea zice ceva, dar nu înțeleg exact ce spune”, a declarat artistul, într-un videoclip postat pe internet.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.