Kiss Music News

Primele imagini cu Kanye West și noua sa iubită! E mai sexy decât Kim?

Se pare că lucrurile devin serioase între Kanye West și Irina Shayk!

După ce în presa internațională s-a tot zvonit că între Kanye West și Irina Shayk s-ar fi înfiripat o nouă idilă, se pare că noile imagini din Franța ne dovedesc faptul că între cei doi chiar este vorba de o relație.

După divorțul de Kim Kardashian, Kanye a trecut mai departe și s-a cuplat cu fosta iubită a lui Bradley Cooper, celebrul model Irina Shayk. Rapperul și-a celebrat ziua de naștere alături de frumoasa Irina, în Provence, cei doi fiind cazați în cadrul unui hotel de lux, numit Villa La Coste.

Cei doi au fost fotografiați împreună, marți, chiar de ziua lui Kanye. Iar în aceeași zi, Kim a publicat o postare pe Instagram, dedicată fostului ei soț, alături de mesajul: „La mulți ani. Te iubesc pe viață!”.

În fotografiile surprinse de paparazzi, cei doi au fost surprinși plimbându-se împreună pe străduțele din Provence, simțindu-se bine, unul în compania celuilalt. Conform Daily Mail, Irina Shayk s-ar fi cazat la hotelul Villa La Coste, duminică, unde și-a petrecut trei zile, alături de Kanye.

Să fie oare Irina Shayk femeia creativă pe care Kanye și-o dorește în viața sa? La câteva luni de la divorțul de Kim Kardashian, o sursă apropiată artistului a declarat pentru PageSix că rapperul își dorește o „iubită creativă, cu simț artistic”, pe cineva care să fie pe aceeași lungime de undă cu el.

Foto: DailyMail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.