Kiss Music News

Noile imagini cu Camila Cabello au dat internetul peste cap. Artista, criticată pentru noua siluetă!

Camila Cabello, fotografiată în costum de baie de către paparazzi!

Camila Cabello a fost recent fotografiată de paparazzi alături de iubitul ei, Shawn Mendes, iar în imaginile publicate de US Weekly, artista apare în costum de baie, la malul mării. În fotografiile realizate de paparazzi, celebra artistă poartă un costum de baie albastru, și din câte se pare, în timpul pandemiei, aceasta a luat câteva kilograme în plus. Iar câțiva internauți au criticat-o pentru noua siluetă.

Între timp, fanii artistei i-au luat apărarea și au complimentat-o pe rețelele de socializare:„Camila Cabello este frumoasă. Corpul ei este perfect așa cum e. Punct!”, a scris un fan de-al artistei.

Camila Cabello nu a comentat nimic la adresa fotografiilor publicate de US Weekly, însă, a ținut să le mulțumească fanilor pentru susținere: „Vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-ați oferit-o și ieri și azi. Vă iubesc!”, a scris Camila, pe Instagram Stories, făcând referire cel mai probabil la comentariile din online.

În trecut, Camila Cabello a vorbit deschis despre criticile pe care le-a primit în legătură cu silueta ei, declarând că se simte dezgustată de fotografiile editate, care le induc în eroare pe fetele tinere.

„Mereu m-am simțit nesigură pe mine și mă gândeam la acele imagini perfecte de pe internet. Iar eu aveam celulită. Mă gândeam dacă mi-am supt burta. Dar apoi am realizat că toată lumea are poze urâte, cu toții avem unghiuri care nu ne favorizează, iar corpul meu nu e făcut din piatră, și nici nu sunt toată numai mușchi. Așa că cea mai tristă parte este aceea că fetele tinere cresc cu ideea că vedetele sunt perfecte și caută în ele o perfecțiune care nu este reală”, a povestit Camila Cabello.

Foto: Life and Style Magazine

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.