Cool Stuff

Asta-i pentru fanii „Gossip Girl”. Urmărește acum primul trailer pentru continuarea serialului!

HBO MAX a lansat primul trailer pentru „Gossip Girl” și este exact așa cum ne așteptam!

Ar fi teribil ca toate secretele tale să fie expuse. Mai ales dacă de-a lungul timpului ai făcut lucruri pe care și tu le regreți!

Primul trailer pentru continuarea celebrului serial „Gossip Girl” este aici, iar fanii producției originale au de ce să fie entuziasmați. În curând, HBO Max îi va duce pe telespectatori înapoi în Upper East Side pentru a demonstra că de fapt lucrurile nu se schimbă odată cu tecerea timpului.

Cum era așteptat, și de această dată serialul ne promite multă dramă, secrete întunecate, iar un nou triunghi amoros se vede la orizont!

Serialul original, care a rulat din 2007-2012 i-a trasformat pe actorii din distribuție în adevărate vedete. Dar „Gossip Girl” a fost mereu despre copii bogați și vicleni, așa că era nevoie de o distribuție complet nouă. Astfel, continuarea îi are în rolurile principale pe Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak și Savannah Lee Smith.

Acum, într-o lume în care viața se trăiește pe rețelele de socializare, secretele sunt din ce în ce mai greu de păstrat, iar asta nu face decât să crească tensiunile dintre acești tineri.

Oare ce se va întâmpla când cel mai cunoscut influencer de pe Instagram, din campus, își pregătește răzbunarea. Sau cu fata cea nouă, care habar n-are în ce se bagă când copiii „mișto” o invită să stea cu ei? În mai puțin de o lună vom afla răspunsurile la aceste întrebări pentru că pe 8 iulie, continuarea „Gossip Girl” are premiera pe HBO MAX.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.