Cool Stuff

Vaccinare cu mici în Piața Obor. Oamenii au stat la coadă: „Cine ar zice nu la așa o ofertă?”

Centrul de vaccinare din Piața Obor s-a deschis, iar cei care aleg să meargă acolo, primesc o porție de mici.

Pentru trei zile, Piața Obor din Capitală devine centru de vaccinare. Cei care primesc vaccinul anticovid nu pleacă acasă cu mâna goală, ci cu o porție din celebrii mici de la Obor. Până acum, se pare că ideea inedită a Primarului Sectorului 2 a avut succes și deja zeci de oameni s-au așezat la coadă.

Doar în primele două ore, peste 50 de persoane s-au vaccinat în centrul din Piața Obor. Pentru a ridica porția de mici de la terasă acestea trebuie să prezinte voucher-ul și adeverința de vaccinare. Totuși, dacă astăzi nu le este foame, pot veni cu cele 2 hârtii până pe 15 iunie.

„Eu n-am venit pentru mici, am venit pentru vaccin, că pe mine cel mai mult mă interesează sănătatea mea. Micii sunt bineveniți, cine ar zice nu la așa o ofertă?”, a declarat pentru Stirile PRO TV, o persoană dintre cele proaspăt vaccinate.

Oferta include 3 mici, 2 chifle și o sticlă de apă la jumătate și se pare că primarul sectorului 2 plănuiește să transforme vaccinarea cu mici într-un obicei. „Eu sper că acest eveniment cu mici să îl repetăm în fiecare final de săptămână. Avem săptămâna aceasta și săptămâna viitoare antamate”, a declarat Radu Mihaiu.

Cei care vin să se vaccineze aici pot alege între serul Pfizer și cel produs de Johnson & Johnson. Pentru rapel, cei care aleg serul Pfizer se pot întoarce pe data de 26 iunie tot la Obor, sau pot merge la oricare alt centru de vaccinare.

Centrul de vaccinare din Piața Obor va rămâne deshis tot weekendul acesta, după următorul program: vineri până la ora 20, sâmbătă de la 8 la 20, iar duminica se va închide la ora 18.

FOTO: Digi 24

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.