Kiss Music News

Cinci cântăreți care s-au născut în familii bogate. S-au bucurat de succes mai ușor?

Cinci artiști celebri au avut șansa de a se naște în familii bogate.

În ce unii artiști au fost muncit din greu pentru a scăpa de sărăcie, și pentru a se afirma în industria muzicală, alții au fost mai norocoși, și au avut parte de toată susținerea din partea familiilor lor. Cinci artiști celebri au avut șansa de a se naște în familii bogate, așa că nu au dus niciodată grija zilei de mâine.

Adam Levine

Solistul trupei Maroon 5 a avut norocul de a se naște într-o familie bogată. Se pare că artistul este fiul lui Fred Levine, cel care a fondat lanțul de magazine – M. Frederic. Însă, Adam nu a avut nevoie de banii tatălui său, pentru a reuși în muzică. De pe urma concertelor, filmelor și a pieselor lansate, Adam Levine și-a strâns o avere estimată la 120 de milioane de dolari.

Tatăl lui Adam, Fred, și-a început cariera ca avocat, însă, la scurt timp și-a dat seama că marea sa pasiune este moda și industria de retail, așa că și-a deschis un magazin cu haine M. Frederic. Deși la început a fost un business mic, afacerea s-a extins în Los Angeles, și a devenit în timp o companie de succes, în valoare de milioane de dolari.

Lady Gaga

Lady Gaga a dat lovitura pe plan muzical, în 2008, atunci când a lansat piesele „Poker Face” și „Just Dance”, care i-au adus câteva milioane de dolari în conturi. De atunci, Lady Gaga a lansat hituri pe bandă rulantă, dar a jucat și în câteva filme și seriale de succes, iar în prezent, averea sa este estimată la 275 de milioane de dolari.

Însă, ceea ce puțini oameni știu este faptul că Lady Gaga a crescut într-o familie bogată din New York, locuind în cartierul Upper West Side. Aceasta a studiat la Convent of the Sacred Heart, o școală privată de fete, unde taxa costă 44.000 de dolari pe an. Iar colega sa de clasă a  fost nimeni alta decât Paris Hilton. Se pare că părinții lui Lady Gaga și-au dorit ce e mai bun pentru fiica lor, așa că au făcut o mulțime de eforturi, pentru a-i asigura cea mai bună educație. Părinții artistei sunt doi antreprenori de succes, care au creat o companie care asigură acces la rețelele Wi-Fi, pentru mai multe lanțuri hoteliere. Oare și familia Hilton s-a numărat printre clienții lor?

Ariana Grande

Ariana Grande și-a dovedit talentul încă de la o vârstă fragedă, de pe vremea când juca în serialul „Victorious” de pe Nickelodeon. Apoi, aceasta s-a lansat în muzică, iar astăzi este una dintre cele mai de succes artiste ale momentului. Însă, puțini oameni știu că Ariana Grande provine dintr-o familie bogată. Mama ei, Joan Grande este CEO-ul companiei Hose-McCann Communications. Iar tatăl ei, Edward are o firmă de graphic-design în Florida.

Taylor Swift

Taylor Swift câștigă milioane de dolari, însă, are pe cineva de încredere care să îi administreze averea. Tatăl ei, Scott Swift, este fondatorul „The Swift Group”, fiind, de asemenea, consilier financiar la Merrill Lynch Welath Management, de peste 40 de ani.

Lana del Rey

Toată lumea o știe drept Lana Del Rey, însă, numele său real este Lizzie Grant, artista fiind fiica milionarului Robert England Grant. Tatăl cântăreței a fondat Web Media Properties, în 1996,  o rețea globală care cuprinde peste 8000 de website-uri de specialitate. Alături de soția sa, Patricia, acesta a pus bazele fundației The Grant Family, care a oferit peste 1 milion de dolari universităților și liceelor din Statele Unite, în ultimii opt ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.