Cool Stuff

De la nuntă la divorț, în doar câteva zile. Zece vedete care au divorțat într-un timp record!

Unele celebrități de peste Ocean au bătut recordul la capitolul despărțiri rapide.

Relațiile vedetelor de la Hollywood sunt întotdeauna în atenția publicului. Fie sunt lăudate pentru cât de rezistente sunt, fie sunt criticate pentru controversele pe care le-au stârnit, mai ales în situațiile în care căsniciile dintre vedete au durat mai puțin de un an.

Într-adevăr, căsniciile de lungă durată nu sunt foarte multe, dar unele celebrități au bătut recordul la capitolul despărțiri rapide. Unele dintre cele mai iubite vedete au trecut de la „Da” la „Nu” în câteva luni, iar altele în doar câteva ore de la nuntă. Iată câteva exemple!

Bradley Cooper și Jennifer Esposito (4 luni)

Cei doi actori s-a căsătorit în secret la sfârșitul lui decembrie 2006, dar patru luni mai târziu, actrița a cerut divorțul, spunând că nu a fost o alegere bună.

Nicolas Cage și Lisa Marie Presley (3 luni și 15 zile)

Nicolas Cage și fiica lui Elvis, Lisa Marie Presley, a fost căsătoriți pentru scurt timp, din august august 2002, până în noiembrie.

Kim Kardashian și Kris Humphries (72 de zile)

De obicei, nunțile și divorțurile ajung să le coste foarte mulți bani pe celebrități, dar acest divorț a fost o adevărată sursă de venituri pentru cei doi. Ei au vândut drepturile asupra imaginilor pe incredibila sumă de 17,9 milioane de dolari. Astfel, proaspeții însurăței au câștigat aproximativ 250.000 de dolari pentru fiecare zi în care au fost căsătoriți, doar că „afacerea” nu a durat prea mult.

Pamela Anderson și Rick Salomon (60 de zile)

Vedeta „Baywatch” s-a căsătorit cu fostul partener al lui Paris Hilton dintr-un impuls de moment. „Ceremonia” a avut loc în Las Vegas, în pauza dintre două spectacole de magie în care Pamela apărea. Tot ea a fost cea care a cerut divorțul câteva săptămâni mai târziu, invocând diferențe ireconciliabile.

Totuși, vedeta nu se afla la prima căsnicie eșuată. Cu un an în urmă, în 2006, Pamela fusese căsătorită cu Kid Rock, timp de 3 luni și 23 de zile.

Drew Barrymore și Jeremy Thomas (30 de zile)

Căsnicia dintre Drew Barrymore și Jeremy Thomas a ținut fix cât luna de miere – 30 de zile. Ei s-au căsătorit în martie 1994 și în aprilie au divorțat.

Axl Rose și Erin Everly (26 de zile)

El – legendarul solist al trupei Guns N 'Roses, ea – inspirația pentru faimoasă piesă, „Sweet Child o' Mine”, iar căsnicia lor? Un eșec total! Potrivit știrilor de la acea vreme, se pare că nici cererea în căsătorie, care a avut loc la patru dimineața, nu a fost prea romantică. „Căsătorește-te sau mă sinucid”, i-ar fi spus artistul.

Ceremonia a avut loc la Vegas, dar după doar câteva săptămâni, rockerul a cerut divorțul. Cei doi au încercat să mai resusciteze relația, dar în mai puțin de un an, căsătoria a fost anulată și au urmat acuzații șocante de violență domestică.

Sinead O'Connor și Barry Herridge (18 zile)

După doar trei luni relație, cuplul s-a căsătorit tot în Las Vegas. 18 zile mai târziu, ea a pus capăt căsnicie, spunând că Barry era „prea drăguț pentru a-i face asta”.

Eddie Murphy și Tracey Edmonds (2 zile)

Cei doi și-au legat destinele într-un cadru de vis din Polinezia Franceză, dar și-au petrecut restul lunii de miere certându-se. Din fericire, nu a fost o căsătorie cu implicații legale, așa că, în loc să divorțeze, doar și-au anulat planurile pentru o adevărată nuntă la revenirea din vacanță.

Cher și Gregg Allman (9 zile)

La doar trei zile după divorțul de Sonny Bono, Cher și muzicianul Gregg Allman au zburat către Vegas pentru a se căsători. La scurt timp, ea a descoperit că problemele lui cu drogurile și alcoolul erau prea mari și a cerut divorțul după doar nouă zile.

Britney Spears și Jason Alexander (55 de ore)

Britney Spears și Jason Alexander erau prieteni din copilărie, deci nu putem spune că nu se cunoșteau bine. Cu toate astea, nunta lor de la 5:30 dimineața, din Vegas, a fost doar un capriciu. Ulterior, imediat ce tribunalele s-au deschis, au anulat totul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.