Kiss Music News

Sărut pasional în public! Jennifer Lopez și Ben Affleck se iubesc din nou, după 17 ani!

Jennifer Lopez și Ben Affleck ne confirmă că iubirea vine... sau revine la orice vârstă!

Jennifer Lopez și Ben Affleck ne confirmă că iubirea vine... sau revine la orice vârstă! La 17 ani de la despărțirea lor din 2004, J.Lo și Ben Affleck au fost văzuți, de curând, sărutându-se pasional, în public.

Starurile au fost fotografiate sărutându-se, în timp ce luau masa la un restaurant din Los Angeles. Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, și Ben Affleck, de 48, au fost surprinși luând masa la Nobu, în Malibu, acolo unde se afla și familia lui Lopez, pentru a sărbători ziua de naștere a surorii acesteia, Linda.

În imaginile fotografiile obținute de paparazzi este vizibil cum cei doi se sărută afectuos și că se simt foarte bine unul în compania celuilalt. La petrecere au fost prezenți și copiii lui Lopez, gemenii Max și Emme, din căsătoria acesteia cu Marc Anthony.

Din câte se pare, Ben Affleck a obținut și binecuvântarea mamei lui Jennifer Lopez, Guadalupe Rodriguez, pentru a reîncepe o relație cu fiica ei. Ben Affleck a fost foarte apropiat de mama lui Lopez pe parcursul primei lor relații, care a durat din 2002 până în 2004 și care a început să dea semne de destrămare când, în 2003, cei doi și-au anulat nunta cu doar câteva zile înainte ca aceasta să aibă loc.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.