Kiss Music News

Știai că această piesă românească este căutată în întreaga lume? Record pe Shazam!

Minelli se bucură de succes în întreaga lume cu noul ei single „Rampampam”.

Minelli se bucură de succes în întreaga lume cu noul ei single „Rampampam”, care ocupă în acest momentul locul 13 în topul global al aplicației Shazam. Se pare că în această săptămână, piesa româncei se numără printre cele mai căutate melodii din întreaga lume, alături de hiturile altor artiști de succes, precum „Peaches” de la Justin Bieber sau „Astronaut In The Ocean” de la Masked Wolf.

Piesa a fost compusă de Minelli și Viky Red, scrisă de Minelli și produsă de Viky Red. Videoclipul a fost regizat de Kobzzon și transpune în imagini trăirile dintr-o relație toxică și prezintă, prin cadre dinamice, filmul răzbunării. Minelli, ajutată de două prietene, reușesc să ducă la capăt un plan foarte bine pus la punct pentru cel care a provocat răni adânci și amintiri dureroase.

„Cred că aduce o doză de curaj și de putere, chiar dacă tema principală este cea a unei relații care a provocat răni. De fiecare dată când lucrez cu Viky Red rezultatul este unul care mă încântă, la fel și de data aceasta. Clipul surprinde foarte bine mesajul piesei și transformă totul într-o poveste plină de acțiune. Sper să vă placă ce a ieșit și să vă bucurați de ”Rampampam””, a spus Minelli.

Ai ascultat varianta în franceză?

Recent, artista a lansat și varianta în franceză a celebrei piese „Rampampam”, pe care cu siguranță o vei îndrăgi instant!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.