Kiss Music News

Cinci cântăreți cărora nu le-a ieșit playback-ul. Uite cum s-au dat de gol pe scenă!

Iată cinci artiști celebri care s-au dat de gol că fac playback în timpul concertelor!

Cu siguranță mulți artiști au făcut playback de-a lungul carierei lor, însă, unii dintre ei au avut ghinionul de a fi prinși pe picior greșit, iar momentul lor i-a dezamăgit pe fani. Se întâmplă  ca uneori să uiți începutul unei piese, să încurci versurile sau pur și simplu, să te concentrezi mai mult asupra dansului și să uiți complet de cântat. Ei bine, prin aceste situații au trecut și cinci artiști celebri, care nu au reușit să facă playback corect.

Rita Ora

Rita Ora a fost criticată în 2018, după ce a fost surprinsă făcând playback la parada de Ziua Recunoștinței. Ulterior, organizatorii și-au cerut scuze pentru dificultățile tehnice apărute în timpul show-ului, menționând că playback-ul era singura opțiune, din cauza limitărilor impuse de echipamentele folosite la o astfel de paradă. La rândul său, și John Legend a confirmat că toți artiștii care au participat la respectiva paradă au fost rugați să facă playback.

Selena Gomez

În timpul concertului de Crăciun pentru Jingle Ball, din 2013, Selena Gomez a uitat că face playback și a lăsat microfonul jos, pentru câteva secunde, timp în care vocea ei a continuat să se audă pe fundal. Artista și-a dat seama imediat de greșeală făcută și a ridicat microfonul, continuând să cânte.

Justin Bieber

În 2012, în timpul unui concert, Justin Bieber s-a oprit pe mijlocul scenei și a vomitat, chiar în timp ce interpreta o piesă. Melodia  a continuat să ruleze pe fundal, iar vocea artistul s-a auzit pe scenă, chiar și după ce Justin s-a retras în backstage, pentru a-și reveni.

Mariah Carey

În cadrul unui show susținut la Jamaica Jazz and Blues Festival, Mariah Carey a încurcat versurile piesei „Touch My Body” și a cântat o altă strofă peste pozitiv. Se pare că după atâția ani de experiență, Mariah Carey încă nu se descurcă la capitolul playblack.

50 Cent

În timpul unui show susținut în 2007 pentru gala BET Awards, celebrul rapper 50 Cent a fost surprins făcând playback. Deși toată lumea se aștepta să îl audă cântând live, rapperul a optat pentru variantă pre-înregistrată a piesei „Amusent Park”. Aflat pe scenă, chiar la începutul piesei, 50 Cent și-a dat jos jacheta, în timp ce vocea sa a continuat să se audă pe fundal. După acest incident, rapperul a povestit că a fost distras de o dansatoare, care s-a ciocnit de el pe scenă, iar din această cauză, artistul nu s-a putut concentra asupra piesei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.