Cool Stuff

Cum arată „Sex and the City” fără Samantha. Prima imagine de la filmări!

Au început filmările pentru continuarea serialului „Sex and the City” care se va numi „And Just Like That...”.

Vestea că „Sex and the City” va avea o continuare i-a luat prin surprindere pe fani și i-a bucurat extrem de tare. Persoanjele lor favorite, Carrie Bradshaw, Charlotte York și Miranda Hobbes, revin pe micile ecrane, după 17 ani, în serialul numit „And Just Like That...”.

După o lungă așteptare, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis au început să citească pe roluri scenariul producției HBO Max, iar lucrurile s-au pus în mișcare.

Sarah Jessica Parker a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ele trei, confirmând astfel că filmările încep în curând. „Împreună din nou. Am citit primele noastre episoade. @Justlikethatmax alături de băieții noștri și de cei mai noi membri ai distribuției.”, a scris actrița.

După cum se poate observa, Kim Catrall, interpreta Samanthei Jones, lipsește cu desăvârșire atât din fotografie, cât și din distribuție. Actrița a refuzat să ia parte la acest nou proiect, iar zonurile spun că motivul ar fi o ceartă mai veche dintre ea și Sarah Jessica Parker.

De altfel, pentru fanii serialului, nu este niciun secret că între cele două au existat unele conflicte, mai ales după terminarea filmărilor. În 2019, Kim a vorbit clar despre o posibilă reuniune: „Niciodată. Nu e pentru mine”.

De asemenea, ea a mai făcut câteva declarații cu trimitere către fostele ei colege de platou, în special către „rivala” sa. „Cât trăim învățăm diverse lecții în viață și lecția pe care am învățat-o este că trebuie să lucrezi cu oameni buni și care se distrează”. Astfel, potrivit lui Kim Cattrall, colegele ei din „Sex and The City” nu ar fi deloc „oameni buni”.

Potrivit Variety, continuarea serialului numit acum „And Just Like That...”, va fi o miniserie, cu 10 episoade, fiecare de aproximativ jumătate de oră. Serialul va fi o călătorie în timp pentru cele trei prietene, care trec de la viața complicată și prietenia de la 30 de ani, la o realitate și mai complicată a vieții și a prieteniei la 50 de ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.