Cool Stuff

Dwayne „The Rock” Johnson, maraton de tatuat. Cum arată tatuajul la care s-a lucrat 30 de ore

Dwayne „The Rock” Johnson nu se joacă atunci când este vorba despre tatuajele sale.

La o săptâmână după ce s-a lăudat pe Instagram cu corpul său bine lucrat, Dwayne „The Rock” Johnson își surprinde fanii din nou. Actorul le-a arătat urmăritorilor săi noul său tatuaj, realizat în „mai bine de 30 de ore de muncă”.

Pasiunea acestuia pentru tatuaje nu este un secret pentru nimeni, dar acum actorul a trecut la un alt nivel. El a făcut publice câteva imagini cu „tatuajul taur” de pe brațul drept și mai mult, a ținut un fel de jurnal. „Ziua 3 și e aproape gata”, a scris el în începutul postării.

„Aproape 30 de ore de tatuare (destul de provocator, având în vedere că brațul și umărul meu nu erau o pânză goală, ci mai degrabă am îmbunătățit ceea ce era deja acolo, așa că nivelul de detaliu, precizie și culoare specifică pentru pielea mea au necesitat mult timp) cu fratele meu @yomicoart”, a mai dezvăluit acesta.

Dwayne „The Rock” Johnson, antrenament nebun la sală

În urmă cu mai bine de o săptămână, actorul și-a șocat fanii cu o fotografie realizată după un antenament intens la sală. El s-a lăudat cu corpul său binelucrat și nu poți să nu observi venele extrem de pronunțate care se văd pe brațele și picioarele lui.

Actorul se pregătește intens pentru viitorul film în care va juca și spune că este rolul care necesită cea mai solicitantă pregătire din toată cariera sa. „Black Adam” va fi lansat în iulie 2022 și este o nouă producție cu supereroi, bazată pe benzile desenate cu același nume, de la DC Comics.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.