Kiss Music News

Marea Britanie scoate artileria grea. Britanicii o vor pe Jessie J la Eurovision 2022

După eșecul înregistrat anul acesta la Eurovision, Marea Britanie vrea un nou început.

După eșecul de anul acesta de la Eurovision, când a ocupat ultimul loc din clasament, cu zero puncte, Marea Britanie scoate artileria grea. Nu este de mirare că britanicii au fost șocați de rezultatul catastrofal și acum, încearcă orice pentru a ajunge din nou printre preferați.

Se pare că aceștia sunt în discuții cu Jessie J pentru a reprezenta țara la Eurovision 2022. „Echipa de producție este disperată să aibă un nou început după eșecul de anul acesta și încearcă să atragă artiști de top cărora le promite vânzări record și expunere internațională”, a dezvăluit o sursă pentru The Sun.

„Sunt hotărâți să revină luptând și consideră că Jessie ar fi perfectă. Are o expunere uriașă în Europa. Dar Jessie este la mare căutare, așa că ar fi mai dificil să o convingă decât cred ei”, a mai adăugat aceasta.

Într-adevăr, faptul că s-au gândit la ea nu este o surpiză pentru nimeni. Jessie J este una dinte cele mai cunoscute și îndrăgite artiste, de origine britanică, atât din Europa, cât și de peste Ocean.

Cu toate acestea, există o mică mare problemă! În prezent, artista locuiște în Los Angeles și lucrează la viitorul ei album. În urmă cu câteva zile, ea a lansat și un nou single, „I Want Love”, piesa principală de pe al cincilea album, care va fi lansat anul acesta.

Jessie J, câștigătoarea unui concurs de talente din China

Jessie J nu este străină de astfel de concursuri. Artista are un palmares bogat, iar în 2018, ea a câștigat un concurs de talente din China, echivalent al X Factor-ului. Ea a participat în al șaselea sezon al show-ului „I Am A Singer” – alături de alți 13 concurenți – devenind prima vedetă internațională care a câștigat concursul.

În seara finalei, spectacolul din China a fost urmărit de un miliard de oameni, care au văzut interpretarea lui Jessie J pentru piesa „I Will Always Love You”, cu care a obținut victoria. De asemenea, clip-ul a avut un success uriaș și pe Youtube.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.