Cool Stuff

Imagini de colecție cu Cătălin Măruță. Prezentatorul arăta complet diferit la debutul în televiziune!

Cătălin Măruță a trecut prin mai multe schimbări de look de-a lungul carierei.

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV ai momentului și de asemenea, unul dintre cei mai longevivi. El a debutat în televiziune în anul 1999, dar se pare că multe s-au schimbat de atunci. Departe de imaginea pe care o are astăzi, vedeta PRO TV avea la începutul carierei plete și arăta complet diferit.

Deși în adolescență era un băiat timid și extrem de cuminte, imaginea pe care a afișat-o la începuturile în televiziune, nu arăta acest lucru. Debutul lui Cătălin Măruță a venit odată cu emisiunile „Trupa DP2” și „Tonomatul DP2”, de pe TVR. La acea vreme, prezentatorul avea părul lung, ondulat, pe care îl purta într-o coadă prinsă la spate.

A urmat apoi o scurtă perioadă la Realitatea TV, iar în 2005 a apărut pentru prima dată la PRO TV, unde a afișat un look fresh, „bărbierit, tuns și frezat”. Adolescentul cu părul lung ajunsese, între timp, un bărbat în toată regula, chiar și cu un început de chelie.

Se pare că Măruță nu era prea fericit cu imaginea lui așa că, în urmă cu 7 ani, a decis că își vrea podoapa capilară înapoi și a apelat la un medic estetician. Soțul Andrei a mers în Turcia, acolo unde și-a făcut un implant de păr.

„Mi-am făcut implant de păr şi sunt mulţumit de această decizie. A fost o experienţă foarte uşor de suportat, practic am aşteptat să treacă orele şi medicul să-şi termine treaba. A fost mai degrabă o probă de răbdare decât o intervenţie chirurgicală. Rămăsesem ultimul din showbiz care încă nu făcuse asta”, a mărturisit prezentatorul TV, pentru Click!, în urmă cu ceva timp.

FOTO: cancan.ro

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.