Cool Stuff

Se întâmplă și la case mai mari! Șapte vedete celebre care s-au făcut de râs pe scenă

Chiar și cele mai de succes vedete trec prin momente stânjenitoare de-a lungul carierei.

Chiar și cele mai de succes vedete trec prin momente stânjenitoare de-a lungul carierei. Unii se împiedică, alții își uită discursul… și asta e doar începutul. Unele celebrități au trecut prin întâmplări mult mai rușinoase, așa că iată cum au reușit să depășească acele momente!

Madonna

Madonna a urcat de zeci de ori pe scenă, însă, în ciuda experienței sale, artista mai face și greșeli. Nu vorbim despre versuri uitate sau despre playback. Ci despre un accident vestimentar, care a pus-o la pământ… la propriu. În timpul show-ului de la BRIT Awards din 2015, cântăreața a căzut pe scenă, după ce un dansator a tras prea tare de capa ei. 

Artista s-a ridicat imediat și a continuat să cânte, iar fanii au crezut că momentul face parte din show. Ulterior, Madonna a dezvăluit că pelerina era strânsă prea tare, iar din această cauză a alunecat pe scenă.

Zac Efron

Se pare că Zac Efron a trecut printr-un moment stânjenitor, chiar pe covorul roșu. Actorul se afla la premiera filmului pentru copii „The Lorax”, iar în timp ce era fotografiat de paparazzi, acesta a băgat mâna în buzunarul pantalonilor, de unde a căzut un prezervativ.

Artistul a ridicat imediat prezervativul și l-a ascuns înapoi în buzunar, însă momentul a fost imediat surprins pe presă. Ulterior Zac Efron a fost criticat pentru acest incident, deoarece totul s-a petrecut la un eveniment pentru copii.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence este deja celebră la Hollywood pentru toate căzăturile sale. Actrița s-a împiedicat de mai multe ori în cadrul evenimente importante, așa că acest lucru a devenit cumva o tradiție pentru Lawrence.

La gala din 2013 a Premiilor Oscar, actrița s-a împiedicat în poalele rochiei, în timp ce se pregătea să urce pe scenă pentru a primi trofeul pentru „Cea mai bună actriță”.

John Travolta

Se întâmplă uneori să pronunțăm greșit numele unei persoane, însă, de la Idina Menzel la Adele Dazeem e cale lungă. În timpul galei de decernare a Premiilor Oscar din 2014, John Travolta trebuia să o invite pe scenă pe Idina Menzel, aceasta urmând să interpreteze live piesa „Let it Go” din „Frozen”. Însă, actorul s-a încurcat și a invitat-o pe scenă de „Adele Dazeem”.

Ulterior, cei doi actori au fost invitați să decerneze împreună un premiu la gala din 2015, iar atunci, aceștia au glumit pe seama întâmplării din 2014.

Fergie

Și adulții au uneori emoții, iar din cauza adrenalinei se poate întâmpla inevitabilul… Iar Fergie a trăit-o pe pielea ei, în cadrul unui concert alături de The Black Eyed Peas. Cântăreața a fost fotografiată cu pantalonii uzi, în zona genitală, iar ulterior, artista a recunoscut că a făcut pe ea, chiar în timpul show-ului.

Alergam, am sărit și am început să cântăm „Let’s Get It Started”. Eu eram nebună, săream și alergam pe scenă, iar adrenalina mea era la un nivel înalt… Mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta… A fost atât de stânjenitor!”, a povestit Fergie.

Angelina Jolie

La premiera filmului „The Normal Heart”, Angelina Jolie a atras toate privirile pe covorul roșu, după ce a apărut cu urme vizibile de pudră, pe frunte, bărbie și piept. Deși actrița arăta răvășitor într-o rochie neagră, machiajul i-a stricat întreaga apariție.

Ce arată normal în lumina naturală, poate arăta complet diferit în lumina reflectoarelor”, a dezvăluit Jamie Greenberg, un celebru make-up artist. „Multe femei cred că pot folosi orice fel de produse pentru aparițiile pe covorul roșu, însă, pudra poate avea diferite texturi”.

Christina Aguilera

Christina Aguilera a trecut printr-un moment stânjenitor la ceremonia susținută în memoria regretatei artiste Etta James. Aflată pe scenă pentru a susține un omagiu, Christina Aguilera a fost fotografiată într-o ipostază care a stârnit o mulțime de semne de întrebare.

În fotografiile realizate se poate observa cum un lichid maroniu se scurge pe picioarele artistei. Ulterior, cântăreața a declarat că acele urme erau de la un ulei auto-bronzant pe care îl folosise chiar înainte de eveniment.  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.