Kiss Music News

Un artist român, promovat în Times Square! Cine este acesta și cum sună piesa care i-a cucerit pe americani

Un tânăr artist român a dat lovitura în America, iar acum, chipul său apare pe celebrele panouri din Times Square.

Un tânăr artist român a dat lovitura în America, iar acum, chipul său apare pe celebrele panouri din Times Square. Este vorba despre Alex Parker, DJ-ul pe care l-ai ascultat la Untold și Neversea! Artistul a lansat recent piesa „I want the money”, un imn al criptomonedelor, iar acum, single-ul său este promovat în centrul orașului New York.

Piesa a luat naștere acum doi ani, pe vremea când făceam prima mea excursie în Los Angeles. Când am scris-o, împreună cu HERA, am simțit un potențial mare și am avut o viziune cu un clip extravagant și foarte haios în același timp. Am păstrat-o în sertar, cu toate că au existat oportunități de lansare, până când am văzut pe internet nebunia cu Wall Street Bets, tot ce se întâmplă pe piața crypto și tweet-urile lui Elon Musk. În tot acest timp, am dezvoltat proiectul, pe care sunt fericit că vi-l pot prezenta acum sub această formă”, a declarat Alex Parker.

Pentru piesa „I Want the Money”, Alex Parker a colaborat cu HERA, o artistă din L.A. Single-ul face referire la consumerism și a fost inspirat din mișcarea Reddit Wall Street Bets, cryptomonede, Elon Musk și tranzacționarea de acțiuni.

Piesa și clipul marchează prima colaborare la nivel mondial dintre un artist și un gigant tech, Elrond Network, companie de crypto monede din top 50 global. Astfel, „I want the money” a devenit primul NFT din portofelul digital MAIAR.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.