Kiss Music News

Trupa Voltaj a spus adevărul! Cine cântă de fapt intro-ul de la „Insula Dramei Totale”?

Te-ai uitat la „Insula Dramei Totale”?

La începutul anilor 2000, celebrul serial de animație „Insula Dramei Totale” era urmărit de o mulțime de tineri, pe Cartoon Network. Acum, producția este disponibilă și pe Netflix, așa că dacă îți este dor de personajele de pe insulă, poți să reurmărești serialul oricând dorești. Iar dacă ai fost activ pe TikTok în ultima perioadă, probabil ai văzut mitul care tot circulă pe acolo, conform căruia trupa Voltaj ar fi cântat intro-ul de la „Insula Dramei Totale”. Așa să fie oare?

Băieții de la Voltaj au decis să facă lumină în acest caz și au dezvăluit că nu interpretează ei piesa „Vreau să fiu faimos”. Dar, aceștia s-au gândit să îi surprindă pe fani cu o versiune proprie, filmată în Toaleta Confesiunilor, așa că poți urmări și tu coverul lor mai jos!

După toată întâmplarea cu serialul „Total Drama Island”, ne-am gândit să stăm de vorbă cu cei de la Voltaj și să aflăm ce au mai făcut în ultima perioadă!

Am văzut că sunteți activi pe TikTok. Credeți că această platformă e o „mașină de hituri”? O mulțime de piese au devenit virale acolo.

Da, credem că e o platformă foarte dinamică și un bun canal de comunicare pentru noi. E o platformă pe care poți să dai în mintea copiilor la propriu, fără să pară deloc ciudat. J

În primăvară, ați ajuns la inima multor oameni cu piesa „Doar pentru ea”. Care credeți că este ingredientul special al acestei piese?

Piesa exprimă cel mai pur sentiment de dragoste. Fiind un mesaj universal, a ajuns ușor la inima multor oameni, oameni care fie îl trăiesc, fie și-l doresc și speră să îl întâlnească cât mai curând.

„Doar pentru ea” mi-a adus aminte de piesele voastre mai vechi. Așa că aș vrea să știu care este cea mai iubită piesă a trupei Voltaj? Acel hit pe care toată lumea îl așteaptă cu nerăbdare în concerte.

Fără îndoială, e „20”. Cu piesa asta ne identifică lumea și nu există concert la care să nu fie cerută de public. Anul acesta se fac fix 20 de ani de la lansare și are același succes, deși în fața scenei generațiile s-au schimbat.

De 1 iunie ați lansat piesa „Copile”. Când v-ați simțit ultima dată copii? Când ați făcut ultima oară ceva care v-a adus aminte de copilărie?

Fiind cu toții părinți, de foarte multe ori, jucându-ne cu ei, ne retrăim copilăria. Și nici nu ne dorim să uităm de copilarie vreodată, e o perioadă foarte importantă pentru oricine. Asta e și mesajul pe care îl transmite piesa: „Să rămâi până la sfârșit acel copil cu suflet infinit!”.

Ce planuri aveți pe listă pentru vara aceasta?

Ne bucurăm că încet, încet revenim la normalitate, că putem urca pe scene și să facem ce ne place cel mai mult, să cântăm în fața oamenilor. În rest, continuăm să compunem și sperăm că la finalul acestui an să fim gata cu un nou album.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.