Cool Stuff

Așchia nu sare departe de trunchi. Fiul lui Richard Gere, la fel de chipeș precum tatăl său

La 21 de ani, fiul cel mare al lui Richard Gere seamănă extrem de bine cu tatăl său.

Richard Gere a fost și este în continuare considerat unul dintre cei seducători bărbați de la Hollywood. La cei 71 de ani ai săi, actorul este încă în formă și cucerește inimile tutror cu zâmbetul său.

Și se pare că așchia nu sare departe de trunchi. El a transmis genele mai departe și copiilor lui, Homer James și micuțul, Alexander Gere, născut în 2019. Cum despre mezinul familiei, nu ne putem pronunţa încă, despre fiul lui cel mare, Homer James putem spune că a moștenit multe de la tatăl său.

Homer, este fiul cel mare al actorului, din cel de-al doilea lui mariaj, cel cu actriţa Carey Lowell, cu care Gere a fost căsătorit între 2002 şi 2016. Tânărul s-a născut în februarie 2000 şi deși până atunci, tatăl său nu își dorise copii, el s-a bucurat extrem de mult când a venit pe lume primul lui băiat.

Acum, la vârsta de 21 de ani, este mai mult decât evident că acesta a moștenit și trăsăturile frumoase ale ambilor săi părinți. De asemenea, din fotografii se poate observa că tânărul are aceeași carismă pe care tatăl său o avea în tinerețe.

Homer trăiește în prezent New York, dar duce o viață destul de modestă și discretă, fără să facă prea mult caz de legătura de rudenie cu faimosul său tată. Cât despre viața lui amoroasă, nu se știu prea multe lucruri, dar cu siguranță va frânge câteva inimi.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.