Kiss Music News

Recunoști cele două vedete din fotografie? Arată complet diferit față de cum le știai!

Un cuplu celebru a călătorit în timp, până în 2055! Uite cum vor arăta la bătrânețe.

Katy Perry și Orlando Bloom au trecut printr-o schimbare radicală pentru filmarea unui scurtmetraj, numit „Transmissions from the Future”. În clipul respectiv, celebrul cuplu face referire la o petiție, numită „For the People Act”, prin care Congresul Statelor Unite cere mai multe drepturi de vot pentru cetățeni, o schimbare a legislației financiare, dar și crearea unor reguli etice pentru birourile federale.

In scurtmetrajul „Transmissions from the Future”, Katy și Orlando se află deja în 2055, când sunt deja bătrâni și luptă pentru libertate, cerându-le oamenilor să „salveze democrația cât încă se poate”.

Dintr-o locație aflată sub pământ, Perry și Bloom încearcă să legătura cu oamenii din 2021, transmițându-le următorul mesaj: „Sunteți singura noastră speranță, America pe care voi o cunoașteți nu va mai exista în viitor. Democrația va muri. Nu veți mai avea dreptul la exprimare. Acest viitor nu trebuie să arate așa. Aveți puterea de a schimba totul. Salvați democrația cât încă mai puteți”, au transmis cei doi.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.