Cool Stuff

12 actori celebri care au dispărut complet de pe marile ecrane

Au fost printre cei mai de succes actori de la Hollywood, dar în ultimii ani nu au mai obținut niciun rol.

Cu siguranță este greu să ajungi la Hollywood, dar orice actor cu experiență ți-ar spune că este și mai greu să te menții în top. Cariera din regatul filmului se poate termina la fel de repede cum a început și de cele mai multe ori, fără un motiv logic.

Iată 12 actori care obișnuiau să obțină rol după rol, dar astăzi au dispărut complet de pe marile ecrane.

Cameron Diaz

Ultimul film: „Annie” (2014).

Înainte de 2014, Cameron Diaz a jucat într-o mulțime de filme care au dat lovitura la box-office. De fapt, de la lansarea filmului „The Mask”, aproape fiecare regizor și-a dorit să o distribuie într-un rol. Inițial, părea că actrița doar a luat o pauză de la industria cinematografică, dar în cele din urmă, a renunțat de tot la cariera sa.

Freddie Prinze Jr.

Ultimul film: „Jack and Jill vs. the World” (2008)

La sfârșitul anilor ’90 și la începutul anilor 2000, părea că Freddie Prinze Jr. este peste tot. „I Know What You Did Last Summer”, „She’s All That” și „Scooby-Doo” sunt doar câteva dintre filme în care a jucat acesta. Între timp, el a început să apară din ce în ce mai rar, a trecut de la filme la seriale, și-a împrumutat vocea pentru unele producții și din 2008, nu a mai avut nicio apariție.

Zooey Deschanel

Ultimul film: „The Driftless Area” (2015)

În 2009, când a fost lansat filmul „500 Days of Summer”, parea că actorii vor avea o lungă carieră în față. În timp ce Joseph Gordon-Levitt încă lucrează la asta, co-starul său, Zooey Deschanel, a dispărut așa cum a apărut. Actrița a jucat în mai multe filme și proiecte TV, inclusiv în serialul de succes „New Girl”, dar de atunci nu a mai avut niciun proiect notabil.

Meg Ryan

Ultimul film: „Ithaca” (2015)

Meg Ryan a apărut toate filmele de comedie anii '80 și '90. Frumusețea și talentul ei au avut un impact major asupra regizorilor celebri, precum și asupra milioanelor de telespectatori din întreaga lume. Cu toate acestea, la începutul anilor 2000, actrița a dispărut de pe radar.

Jack Nicholson

Ultimul film: „How Do You Know” (2010)

Jack Nicholson este o adevărată legendă la Hollywood. Însă, astăzi, unul dintre cei mai iubiți actori din toate timpurile refuză să mai apară pe micile ecrane. Deși el nu și-a anunțat oficial retragerea, după succesul filmului „How Do You Know”, actorul nu a mai acceptat niciun rol.

Lara Flynn Boyle

Ultimul film: „Lucky Dog” (2014)

Este greu să vezi actrițe extrem de talentate precum Lara Flynn Boyle, trecând de la roluri principale la roluri secundare. În anii ’90, cariera actriței americane era în continuă creștere: juca în două serii „Twin Peaks” și „The Practice” și a fost nominalizată la premiile Emmy. De asemenea, ea a jucat și în blockbuster-ul „Men In Black II”. Cu toate acestea, de la mijlocul anilor 2000, cariera ei a intrat pe o pantă descendentă.

Chris Tucker

Ultimul film: „Billy Lynn’s Long Halftime Walk” (2016)

După scurta apariție din „The Fifth Element”, Chris Tucker a devenit noua vedetă de la Hollywood și a făcut furori cu rolul din „Rush Hour”. Acesta din urmă a avut atât de mult succes, încât s-a transformat într-o trilogie, iar cariera actorului părea că este pe un trend ascendent.

Cu toate acestea, după „Rush Hour 3”, actorul a mai apărut doar în două proiecte: „Silver Linings Playbook” și „Long Halftime Walk de Billy Lynn”. Potrivit presei, acesta și-a schimbat prioritățile și a început să-și aleagă rolurile mai atent.

Shannyn Sossamon

Ultimul film: „Sinister 2 (2015)”

Shannyn Sossamon a reușit să facă la Hollywwod ceva ce puțini actori au putut: a devenit faimoasă imediat după primul ei rol. S-a întâmplat după ce a jucat în filmul „A Knight’s Tale”, în 2001. Un an mai târziu, s-a lansat comedia romantică „40 Days and 40 Nights”, care a avut un succes la fel de mare. De-a lungul timpului, ea a mai apărut în multe filme celebre, dar toate acestea înainte de 2015.

Mo’Nique

Ultimul film: „Almost Christmas” (2016)

O regulă nescrisă de la Hollywood spune că odată ce un actor a câștigat Oscarul, va primi rol după rol. Dar se pare că Mo’Nique este excepția care întărește regula. În 2009, ea a strâns toate statuetele importante ale Academiei pentru rolul din „Precious”, dar nu a reușit să aibă un start atât de grandios.

Sally Field

Ultimul film: „Hello, My Name Is Doris” (2015)

Este greu să ne imaginăm industria cinematografică fără o actriță precum Sally Field. Cariera sa a durat peste cinci decenii, timp în care a obținut și două premii Oscar. O oră nu ar fi de ajuns pentru a enumera toate filmele în care a jucat, dar cu toate acestea, în ultimii câțiva ani, pare că s-a evaporat.

Tom Welling

Ultimul film: „The Choice” (2016)

Tom Welling a devenit cunoscut datorită rolului lui Clark Kent în seria „Smallville”. Și părea că este  perfect pentru comediile romantice care în care a tot apărut în anii 2000. Dar ceva nu a mers bine! Actorul a apărut doar în câteva filme celebre pe parcursul carierei sale, iar astăzi mai are unele roluri în seriale.

Matthew Fox

Ultimul film: Extinction (2015)

Matthew Fox a debutat pe marele ecran în 1993 în comedia pentru adolescenți „My Boyfriend’s Back”. Cu toate acestea, el a devenit cu adevărat faimos 10 ani mai târziu, după ce a jucat în seriaul „Lost”. Mai mult, actorul a fost nominalizat chiar și la Globurile de Aur pentru rolul lui Jack Shephard.  La acea vreme, părea că Hollywood-ul ar face orice pentru a-l păstra, dar după ce a mai jucat în câteva proiecte de succes, el a dispărut definitiv de pe ecran.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.