Cool Stuff

S-a strigat catalogul! Protagoniștii din „Liceenii”, din nou împreună, după 35 de ani

Protagoniștii din „Liceenii” au rămas prieteni și se întâlnesc an de an să depene amintiri.

Lansat în 1986, cu mult înainte de Revoluție, filmul „Liceenii” nu a fost ratat de nicio generație. Aventurile tinerilor ne-au cucerit pe toți și am trăit alături de ei dramele și bucuriile vieții de adolescent. Actorii au avut o chimie fantastică și acum, la 35 de ani distanță, protagoniștii au rămas prieteni și țin legătura.

Ei se întâlnesc an de an, atunci când Tudor Petruț, stabilit în SUA, revine în România. Și la fel s-a întâmplat și anul acesta. Ștefan Bănică s-a revăzut cu Tudor Petruț, rivalul său din film, aspirant la inima Oanei Sârbu.

Protagoniștii din „Liceenii” nu au lăsat momentul să treacă nemarcat și s-au fotografiat împreună. Deși toți trei sunt trecuți de 50 de ani și viața i-a dus pe drumuri separate, cei trei au rămas buni prieteni și se revăd cu bucurie, ori de câte ori au ocazia, pentru a depăna amintiri. „S-a strigat și anul ăsta catalogul”, a scris Ștefan Bănică în dreptul postării.

Tudor Petruț, carieră peste Ocean

Tudor Petruț se numără printre cei care și-au continuat cariera de actor, după terminarea celebrului film, însă nu în țară. El s-a mutat în SUA, dar se întoarce în țară în fiecare an pentru a-și vizita rudele, prietenii și foștii colegi de breaslă.

Într-o altă imagine postată de Ștefan Bănică pe rețelele de socializare, de la aceeași reuniune, acesta apare alături de Tudor Petruț, Virgil Ianțu și Adrian Vâlcu, interpretul elevului Radu.

Tudor Petruț se află în țară doar pentru o scurtă perioadă de timp pentru a-și rezolva niște probleme, dar și pentru a-și vizita familia. „Întâlnirea noastră a fost ca de obicei, nostalgică. Am depănat amintiri...A fost frumos și mă bucur că i-am revăzut. Mi-a făcut mare plăcere. Am venit în vacanță în România, dar și cu treburi. Mai stau doar patru zile, apoi voi pleca în America”, a mărturisit Tudor Petruț, pentru click.ro.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.